«مهین فرهادیزاد» روز یکشنبه در نشست همایش ملی زن و ورزش به خبرنگاران گفت: حدود ۲ سال پیش دور جدید فعالیت کمیسیون ورزش زنان در کمیته ملی المپیک آغاز شد که این کمیسیون بر اساس اساسنامه نقش مشورتی دارند. در این دوره فضای قوی تری برای ارائه مشورت فعالیت خود را از سر گرفت که این باعث ایجاد انگیزه در کمیسیون ها در راستای اجرای طرحها منجر شده است.
فرهادی زاد اضافه کرد: توانمندسازی و توانافزایی در حوزه زنان یکی از مهمترین فعالیتها در این کمیسیون است. در این زمینه برگزاری دورههای آموزشی را در لایه های مختلف حوزه ورزش زنان در سطح کشور در دستور کار قرار دادیم.
معاون ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان میگوید: تشکیل نشستهای مختلف در حوزه زنان از دیگر برنامه کمیسیون ورزش زنان برای تبادل اطلاعات بود که این به استان ها هم رسید.
فرهادیزاد فرهنگ جامعه و ورزش زنان؛ زن و ورزش همگانی؛ زن و ورزش قهرمانی را به عنوان محور همایش ملی زن و ورزش عنوان کرد و گفت: باید به بررسی فضای ورزش زنان باید پرداخت و این نیاز احساس می شود.
وی ادامه داد: با توجه به این در ورزش زنان به دستاوردهای خوبی دست یافتیم اما این کافی نیست و در بیشتر رشتهها برای حضور موفق در میادین ورزشی فرصت داریم.
رییس کمیسیون ورزش زنان معتقد است: برپایی همایش ملی زن و ورزش یک ضرورت است. وقتی فعالیت ورزشی زنان پس از انقلاب رشد کرد و برای این حضور نشست و همایشهای زیادی برگزار شد نشان داد با این همه فرصت کوتاه برای حضور زنان به گونهای پاسخ داده شد که اهمیت آن بیشتر احساس شود.
معاون وزیر ورزش درپاسخ به سوالی درباره مهاجرت ورزشکاران به عنوان چالش در حوزه ورزش زنان گفت: تعداد زیادی از ورزشکاران در این قالب نمیگنجند و اندکی مهاجرت کردند «کیمیا علیزاده» ورزشکار قهرمان بود که با همه آسیب دیدگی به روی سکو رفت و نخستین مدال آور تاریخ المپیک ورزش زنان شد.
فرهادی زاد گفت علیزاده هم حمایتهای مسوولان و دعاهای مردم را فراموش نمیکند. نکته این است کدام مسوولان ورزشی از ورزشکار قهرمان حمایت نکردند. همه تلاش کردند تا فضا برای حضور موفق ورزشکاران فراهم شود.
وی اظهار داشت: کمیسیون ورزش و زنان هم در این زمینه برنامه هایی دارد. حضور زهرا نعمتی دلگرمی میدهد به نجمه خدمتی و حضور خدمتی دلگرمی می دهد به الهه احمدی و نقش ورزشکاران در این زمینه بسیار پررنگ است.