تهران - ایرنا - کارگردان فیلم سینمایی «خانه خلوت» گفت: تلویزیون این روزها برای بیرون آوردن مردم از حال و هوای غم و اندوه، پخش فیلم‌های سینمایی طنز و شاد را در دستور کار قرار دهد.

مهدی صباغ زاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: با توجه به مسایلی که این روزها در جامعه بوجود آمده و همه آحاد مردم غمگین و اندوهگین هستند، شبکه های تلویزیونی باید فضای موجود در جامعه را تغییر دهند، زیرا تلویزیون بیش از سینما مخاطب دارد و تاثیر پذیری آن در ایجاد فضای شاد زودتر به سرانجام می رسد.

وی با بیان اینکه سلامت روحی و روانی مردم بویژه کودکان، نوجوانان، جوانان و سالمندان بسیار مهم است، اظهار داشت: در هر خانه ای که قدم می گذارید، می بینید که تلویزیون فراگیرترین رسانه ها و حداقل چند ساعتی از اوقات فراغت مردم به دیدن برنامه های این رسانه می گذرد، پس  بهتر است دست اندرکاران تلویزیون برنامه ها و سریال های کمدی و شاد را برای مردم پخش کنند و دیگر کمتر به انعکاس اخبار و رویدادهای غم انگیز بپردازند.

صباغ زاده تصریح کرد: سینما نیز تاثیر فراوانی در تغییر روحیات مردم دارد، اما در درازمدت می تواند چنین کاری انجام دهد، لازم است شبکه های تلویزیون  برنامه های گوناگون سرگرمی و ورزشی را علاوه بر پخش سریال ها و فیلم های سینمایی کمدی در دستور کار قرار دهند.

کارگردان فیلم سینمایی «کلوب همسران» خاطرنشان می کند: شادی حسی است که در کنار دیگر احساس ها مانند غم، اندوه، ناراحتی و اضطراب در هر لحظه می تواند برای افراد جامعه مفید باشد وقتی برنامه یا فیلمی کمدی و طنز از تلویزیون پخش می شود فرد حتی در مدت کوتاه با تماشای آن احساس آرامش درونی می کند و این موضوع امر بسیار مهمی است که نباید این روزها از آن غفلت کرد.

صباغ زاده ادامه داد: مردم نیاز به شادی و نشاط دارند و قاب تلویزیون می تواند این نیاز را برای آنها فراهم آورد و به طور طبیعی برنامه های کمدی و شاد تاثیر زیادی بر فرد خواهد داشت و این امر زمانی رخ می دهد که تهیه کنندگان این رسانه، برنامه های جریان سازی را در قالب طنز در اختیار مردم قرار دهند تا مخاطب را به تفکر وادارند و با عرضه داشتن مفاهیم ارزشمند آنها را به شاد بودن نزدیک کنند.

کارگردان فیلم سینمایی «عشق کافی نیست» خاطرنشان کرد: اگر برنامه های ارائه شده در تلویزیون به صورت سطحی نباشد و شخص را به چالش بیاندازد، می تواند جریان های فکری اثرگذار را در جامعه افزایش دهد و شادکامی مردم را بیشتر کند.