از آن تاریخ تا نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی و پیش از تشدید بحران اقتصادی و اعتراضات مردمی لبنان، به دلیل کوشش مقام های اقتصادی و اتخاذ سیاست های معین و برنامه ریزی شده، بخش صنعت این کشور مسیر رو به رشد خود را ادامه داد.
صنایع غذایی و نوشیدنی، مواد ساختمانی و چوب، صنایع چرم، پوشاک و منسوجات (نساجی)، صنعت کاغذ و چاپ و نشر، ابزارآلات صنعتی و وسایل برقی، جواهرسازی، سیمان و تولیدات شیمیایی و شوینده ها، کائوچو و پلاستیک، اجزای مختلف بخش صنعت در لبنان به شمار می روند.
بر پایه آمارهای اتاق بازرگانی و صنایع لبنان، سهم بخش صنعت از تولید ناخالص داخلی این کشور ۲۱ درصد، بخش کشاورزی ۱۲ درصد و بخش خدمات ۶۷ درصد است.
مطابق این آمارها، تولید ناخالص داخلی لبنان نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار و سهم بخش صنعت در این تولید در دهه ها و سال های گذشته متفاوت اما رو به رشد بوده است. این رشد در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی به ۱۹ درصد افزایش یافت.
برابر آمار اتاق بازرگانی و صنایع لبنان، این کشور تا نیمه نخست سال میلادی گذشته ۱۹ هزار و ۵۳۸ کارخانه و موسسه صنعتی بزرگ و کوچک راه اندازی کرده است.
صنایع غذایی و نوشیدنی از زیر مجموعه های بخش صنعت در لبنان است که بیشترین سرمایه و کارگر را به خود جذب کرده است. شمار این صنایع چهار هزار و ۴۸۵ واحد و موسسه تولیدی است که ۲۳ درصد نیروی کار بخش صنعت این کشور در آن مشغول هستند.
شمار کارخانه های مربوط به مواد ساختمانی و چوب ۸ هزار و ۲۳۸ کارخانه و موسسه تولیدی است و شمار کارگران شاغل در آن حدود ۳۵ هزار تَن بوده و ۳۷ درصد نیروی کار در بخش صنعت لبنان را به خود جذب کرده است.
شمار صنایع چرم، پوشاک و منسوجات ۴ هزار و ۳۵۸ واحد است که ۲۴ درصد از نیروی کار لبنان را جذب کرده و شمار واحدهای صنعت کاغذ و چاپ و نشر نیز ۷۸۲ واحد است که ۴ درصد نیروی کار این کشور را مشغول کرده است.
صنایع ابزارآلات و وسایل برقی لبنان ۵۹۷ کارخانه و موسسه تولیدی دارد که ۳۸۹ واحد ابزار آلات صنعتی و ۲۰۸ واحد وسایل برقی تولیدی است و ۳ درصد نیروی کار این کشور را جذب کرده و شمار واحدهای تولیدی در بخش طلا و جواهرآلات به ۲۶۸ واحد می رسد و ۲ درصد نیروی کار این کشور در آن فعالیت می کنند .
شمار کارخانه های بخش مواد شیمیایی و شوینده ها ۳۹۴ واحد است که ۳ درصد نیروی کار و شمار کارخانه های کائوچو و پلاستیک ۴۱۶ واحد است که ۴ درصد نیروی کار بخش صنعت لبنان را جذب کرده اند.
ظرف سه دهه گذشته بیشترین صادرات بخش صنعت لبنان به کشورهای عربی به ویژه امارات، عربستان و عراق و پس از آنها اردن، کویت، سوریه بوده است. کشورهای اروپایی مانند ایتالیا، فرانسه، سوییس و اروپای شرقی در رتبه دوم، کشورهای آفریقایی در رتبه سوم و کشورهای آسیا، آمریکا، کانادا و آمریکای لاتین در رتبه چهارم مقصد صادرات بخش صنعت لبنان هستند.
در این مدت سهم کشورهای عربی از صادرات بخش صنعت لبنان ۵۷ درصد، کشورهای اروپایی ۱۸ درصد، کشورهای آفریقایی ۷ درصد و بقیه کشورهای جهان (از جمله کشورهای آمریکا، آسیا، آسیای مرکزی و قفقاز ) ۱۸ درصد بوده است.