به گزارش روز دوشنبه تارنمای اروپایی «ای یو ریپورتر»، این بودجه از برنامه تحقیقاتی اتحادیه اروپا موسوم به «افق ۲۰۲۰» تامین شده است.
کمیسیون اروپا هدف از این اقدام را انجام پروژههای تحقیقاتی برای کمک به افزایش آگاهیها درباره شیوع این بیماری واگیری، کمک به کنترل موثر آن، بهبود آمادگی عمومی و واکنش در مقابل آن عنوان کرده است.
« ماریا گابریل » کمیسر امور جوانان، نوآوری، تحقیقات، فرهنگ و آموزش اتحادیه اروپا گفت: تلاش میکنیم پیامدهای ناشی از گسترش بیشتر احتمالی شیوع این ویروس در اتحادیه اروپا را کاهش دهیم.
وی افزود: مراکز ما آماده کمک به محققان برای یافتن درمان و واکسن جدید هستند.
« استلا کریاکیدس » کمیسر سلامت غذا و بهداشت اتحادیه اروپا نیز گفت: به واکنش همهجانبه دولتها برای مقابله با این ویروس نیاز است و تحقیقات، بخش مهم این رویکرد را تشکیل میدهد.
انتظار میرود بودجه اختصاص یافته از سوی اتحادیه اروپا برای دو تا چهار پروژه تحقیقاتی هزینه شود.
کمیسیون اروپا مهلتی را تا ۲۳ بهمن (۱۲ فوریه) برای متقاضیان انجام تحقیقات تعیین کرده است و از نزدیک با سازمان جهانی بهداشت و دیگر فعالان بینالمللی برای اطمینان از واکنش هماهنگ و موثر با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا همکاری دارد.
طبق اعلام مقامهای چینی، با جان باختن ۵۶ نفر دیگر از افراد مبتلا به کرونا، شمار جانباختگان ناشی از این بیماری تا صبح امروز(دوشنبه ۱۴ بهمنماه) به ۳۶۰ نفر رسیده است.
تازهترین آمار از منابع چین نشان میدهد که شمار مبتلایان به این ویروس در استان هوبئی در شرق چین به ۱۱ هزار و ۱۷۷ نفر رسیده است.
پیش از این، مقامهای بهداشتی چین شمار قربانیان ویروس کرونا را ۳۰۵ نفر و افراد مبتلا در سراسر چین را ۱۴ هزار و ۵۶۲ نفر اعلام کرده بودند.
این ویروس که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دیماه) در چین شروع شد، علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کرهجنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرده است.
دوره نهفتگی نسبتا طولانی این بیماری تنفسی مرگبار از چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب میشود مبتلایان تا پیش از بروز علایمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.
۲۰۲۳