میلاد صدر خانلو روز سه شنبه در حاشیه مراسم آغاز بکار دومین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM۲۰۲۰ در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: نشست سرمایهگذاری فناوری (Technology Investment Meeting) یکی از رویدادهای گروه D۸ است که دبیرخانه دائم آن در ایران و در محل پارک فناوری پردیس قرار دارد. امسال دومین دوره از نشست سرمایهگذاری فناوری" (Technology Investment Meeting) ) امروز در پارک فناوری پردیس آغاز بکار کرده است.
وی بیان کرد: اولین دوره این رویداد در سال ۲۰۱۷ به میزبانی ایران و در محل پارک فناوری پردیس برگزارشد. در دوره نخست بیش از ۲۰ صندوق جسورانه و ۲۰۰ سرمایهگذار و سرمایهپذیر حوزه فناوری حضور داشتند. امسال در این رویداد ۲۰ شرکت سرمایهگذار خارجی و ۱۰۰ شرکت سرمایهگذار داخلی حضور خواهند داشت.
صدرخانلو ادامه داد: امسال در این نشست ما به دنبال این هستیم که بعد از برگزاری این دو روز بتوانیم از نشست خروجی بگیریم، خیلی امید داریم بین شرکتهای سرمایهگذار داخلی و خارجی تعاملات سازنده صورت گیرد.
وی افزود: در تعاملات سازنده بیشتر از اینکه سرمایهگذاری استارتاپی بتواند فایده داشته باشد، سرمایهگذاری مشترک و تعامل بین شرکتهای سرمایهگذاری است که میتواند کمک کند، چون بستری را آماده میکند تا برای مدتها شرکتهای استارتاپی از این سرمایهگذاریها استفاده کنند. امید داریم در پایان این رویداد شاهد سرمایه گذاری مشترک باشیم.
معاون دبیر دومین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM۲۰۲۰ گفت: موضوع سرمایه گذاری مشترک موضوع جدیدی در دنیاست، ما در ایران شاهد این سرمایه گذاری در فناوری نبودیم و کلا ایجاد یک سرمایه گذاری مشترک بین سرمایه گذار داخلی و خارجی در کشور نادر بوده است. ما در این نشست به دنبال دستیابی به این هدف هستیم.
وی با بیان اینکه ما سعی داریم با برگزاری این رویداد تفاهمنامههای همکاری بین شرکتهای داخلی و خارجی منعقد شود، گفت: در رویداد نخست سه تفاهم نامه همکاری بین شرکت شناسا با صندوق جسورانه از مالزی و انجمن جهانی سرمایهگذاران فرشته از ترکیه، ادغام و سرمایهگذاری به میزان ۲۲ میلیون دلار در صنعت گردشگری کشور پایهریزی شده است.
صدرخانلو در خصوص اهمیت برگزاری این نشست یادآور شد: فضای حاکم کشور در خصوص تحریمهای ظالمانه و اهمیت حضور سرمایهگذاران خارجی در کشور و لزوم تبادلات مالی بین کشورهای این شبکه، میتواند با استفاده از ایجاد صندوقهای مشترک فیمابین کشورهای عضو که فقط در یک منطقه جغرافیایی خاص نیست و در سطح جهان گستردگی دارند باعث کم اثر شدن تحریمها شود، همچنین این رویداد باعث ایجاد بستری جهت استفاده از اسمارت مانی جهت تبادلات میان کشورها است.
وی گفت: در این دو روز سرمایه گذاران از ۹ کشور نیجریه، لبنان، سوییس، زیمباوه،آلمان، ترکیه، هلند و هند حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۴
تهران- ایرنا- معاون دبیر دومین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM۲۰۲۰ با اشاره به حضور ۱۲۰ سرمایه گذار داخلی و خارجی در این نشست گفت: ما به دنبال دستیابی به سرمایهگذاری مشترک و تعاملات مشترک سرمایهگذاران داخلی و خارجی در پایان دو روز کاری این نشست هستیم.