سنندج - ایرنا - دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کردستان گفت: ۲۸ هزار نفر در تشکیلات ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان عضو هستند که رسالت اصلی آنان تذکر لسانی است.

محمود الله مرادی روز پنجشنبه در مجمع دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات کل کردستان اظهار داشت: جلسات مختص دبیران شوراها هر سه ماه یک بار برگزار می‌شود البته رویکرد ستاد امر به معروف ایجابی و فرهنگی است و ۹ هزار نفر در شوراهای امر به معروف، آموزش لازم را فرا گرفته‌اند.
وی به باز مهندسی ۵۰۰ شورای امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: گروه‌های جهادی با هدف توجه به معروفات و منکرات اساسی جامعه در زمینه حفظ منابع طبیعی و ذخایری که باید به دست نسل آینده برسد، تشکیل شده که سه گروه آن زیست محیطی است.
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان به تشکیل مجمع نخبگان دانشگاهی هم اشاره کرد و یادآور شد: در ۱۱۰ مسجد استان به صورت دراز مدت برنامه ریزی شده تا فعالیت‌های فرهنگی انجام و کانون های امر به معروف در آن دایر شود.
الله مرادی با اشاره به فعالیت سه هزار و ۹۴۰ شورای امر به معروف در ادارات استان هم گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ شورا نیز در مدارس، اتحادیه ها و اصناف فعال است و ۷۰۰ گروه ۱۰ نفره یاوران معروف و هشت هزار و ۱۰۰ طلایه دار نیز در استان فعالیت می‌کنند.
مدیرکل منابع طبیعی کردستان هم در این نشست با بیان اینکه برای انقلاب خون دل‌ها خورده شده است، اظهار داشت: صبر و استقامت در راه انقلاب، تضمین آینده‌ای روشن است.
سعدی نقشبندی با اشاره به شرایط تحریم و هجمه استکبار علیه نظام اسلامی افزود: در چنین شرایط حساسی اختصاص اعتبار از صندوق توسعه ملی توسط رهبر معظم انقلاب به بخش آبخیزداری و آبخوانداری نشان از اهمیت این بخش دارد.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب، مساله خاک را مهمتر از آب معرفی کردند چرا که جایگزینی برای این سرمایه وجود ندارد و لذا حفاظت از خاک ضروری است.