به گزارش روز جمعه خبرگزاری ملی لبنان، وی در دیدار هفتگی با نمایندگان مجلس در کاخ عین التینه در بیروت، این خبر را اعلام کرد اما به نام بانک ها و مالکان آن ها اشاره نکرد.
برپایه این گزارش ، رقمی که نبیه بری به آن اشاره کرد مشابه رقمی است که «سمیر حمود» رییس کمیته نظارت بر بانکها در نامه تازه خود به دادستان عمومی لبنان اعلام کرد.
حمود در این نامه تاکید کرد که بانکهای خصوصی در لبنان ظرف سه ماه و از زمان آغاز تظاهرات مردمی در ۲۵ مهر ماه تا ۲۵ دی ماه ۹۸ خورشیدی ۲ میلیارد و ۲۷۶ میلیون دلار از کشور خارج و به حساب های بانکی در سوییس منتقل کردند.
دهها تن از معترضان چهارشنبه شب گذشته (نهم بهمن ماه) روبروی سفارت سوییس در مرکز بیروت تجمع کردند و از دولت این کشور خواستند دارایی های بانک های خصوصی ، شخصیت های سیاسی و مدیران کل لبنان را که به خارج انتقال یافته است، برگرداند.
جوانان معترض از دولت سوییس خواستار انجام تحقیق شفاف برای شناسایی اموال به سرقت رفته ی مردم لبنان و اعلان نام افرادی شدند که متهم به انتقال پول به بانک های سوییسی ظرف سه ماه گذشته هستند.
مروان اسکندر کارشناس بانکی و مالی لبنان هشتم دی ماه گذشته افشا کرد که به دلیل بحران اقتصادی و در شرایط بد معیشتی و بانکی، ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار از دارایی های شخصیت های سیاسی و مدیران کل لبنان در اواخر آذر ماه به خارج از این کشور انتقال یافته است.
وی در گفت وگو با روزنامه ی فرامنطقه ای «الشرق الاوسط» چاپ همزمان بیروت و لندن، افزود: یک مسئول سوییسی به من اطلاع داد که ۲ میلیارد دلار از این مبلغ متعلق به ۹ شخصیت سیاسی لبنانی است و بقیه به برخی از مدیران کل تعلق دارد و توسط آن ها به بانک های سوییس حواله و منتقل شده است.
معترضان لبنان در تجمع و تحصن خود روبروی سفارت سوییس در بیروت تاکید کردند که این اموال به سرقت رفته ، به مردم لبنان تعلق دارد و باید به کشور بازگردد و تا تحقق این مطلب، سکوت نخواهند کرد.