تهران - ایرنا - مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال تاکنون با تولید ۱۱ هزار و ۶۴۷ تنی روغن زیتون درکشور،تولید روغن خوراکی زیتون نسبت به سال گذشته ۸۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش روز شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « سید رحمت اله پریچهر » با اشاره به اینکه در سال ۷۲ سطح زیر کشت زیتون چهار هزار و ۸۰۰ هکتار و تولید این محصول هفت هزار تن بوده است، گفت: سطح زیر کشت زیتون در سال جاری به ۹۲ هزار هکتار افزایش یافته و میزان تولید آن نیز به ۱۴۷ هزار تن رسیده است.

وی ضمن تاکید بر اینکه شاهد افزایش ۲۰ برابری تولید زیتون و افزایش سطح زیر کشت ۱۹ برابری آن هستیم، افزود: میزان تولید امسال نسبت به سال گذشته ۴۳ درصد افزایش دارد.

مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد:عمده روغن‌ زیتون مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شودو مصرف این محصول در کشور ۱۵ هزار تن است که حدود سه هزار تن از آن از محل واردات تامین می‌شود.

وی روغن تولیدی کشور را مطابق با استاندارد ملی کیفی دانست و یادآور شد: تلاش می شود میانگین مصرف روغن‌ زیتون را در کشور افزایش یابد و در سال‌های گذشته باغداران بخش کمی از محصول خود را تبدیل به روغن‌ زیتون می‌کردند که امسال ۵۰ درصد محصول تولیدی تبدیل به روغن‌ زیتون شده است.

پریچهر ضمن تأکید بر اینکه افزایش تولید روغن‌زیتون درسال‌های آتی نیز ادامه دارد، افزود: امنیت غذایی، انرژی و سلامت جامعه در روغن‌ زیتون متصور است.

سه آزمایشگاه ارزیابی حسی ایران جزو آزمایشگاه برتر 

مجری طرح زیتون کشور از قرار گرفتن سه آزمایشگاه ارزیابی حسی کشورمان در ۱۰۰ آزمایشگاه برتر شورای بین‌المللی زیتون خبر داد و گفت: این سه آزمایشگاه مورد تایید شورای بین‌المللی زیتون است و تأییدیه این آزمایشگاه‌ها صادرشده است.

پریچهر، هدف این آزمایشگاه‌ها را آموزش کیفیت روغن زیتون برای آحاد جامعه بیانکرد و افزود: این موضوع به شناخت هر چه بیشتر روغن‌های بکر و فرابکر که ارزش بالایی در سلامتی دارد، کمک می‌کند.