تهران - ایرنا - رییس مرکز مدیریت پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معتقد است اگر خدمات تغذیه‌ای بالینی تحت پوشش بیمه قرار گیرد، بیمه‌ها عواید زیادی از این اقدام خواهند داشت.

به گزارش سازمان بیمه سلامت، مهدی شادنوش روز چهارشنبه در این رابطه بیان کرد: خدمات تغذیه‌ای بالینی در بیمارستان‌ها تحت پوشش بیمه نیست و این در حالیست که اگر خدمات تغذیه‌ای تحت پوشش قرار گرفته و به آن توجه شود، بیمه‌ها عواید زیادی از محل صرفه جویی طول مدت زمان بستری بیماران خواهند داشت.

وی ادامه داد: خدمات کارشناسان تغذیه در بیمارستان‌ها برای مشاوره‌هایی که انجام می‌دهند، تحت پوشش بیمه نیست. اگر می‌خواهیم روند سالمی را در تغذیه بیماران بستری در بیمارستان‌ها دنبال کنیم، هزینه‌ها افزایش پیدا می‌کند و این موضوع باعث نگرانی بیمارستان‌ها می‌شود.

شادنوش گفت: این موضوع به سازمان‌های بیمه گر پیشنهاد شده تا مطالعه بیشتری در این زمینه انجام بدهند. زیرا وقتی بیمار مقاومت بیشتری داشته باشد، در برابر عوامل بیماری زا راحت‌تر مقاومت می‌کند و تغذیه مناسب در این امر بسیار موثر است.

این متخصص تغذیه بالینی اظهار کرد: اگر سازمان‌های بیمه گر کار عمیقی در زمینه تغذیه بالینی انجام دهند، می‌توانند اثر آن را در کاهش هزینه‌های خود مشاهده کنند.

رییس مرکز مدیریت پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: اکنون برای تغذیه بیماران بستری در مراقبت‌های ویژه مجبوریم از محلول‌های دست ساز استفاده کنیم و این در حالیست که این محلول‌های دست ساز دقت کافی را ندارند و این اقدام در دنیا با استفاده از محلول‌های صنعتی انجام می‌شود که تولید آن تحت استانداردهای سخت گیرانه اتفاق می‌افتد و تولید این محلول‌های صنعتی در ایران تحت پوشش بیمه‌ها نیست.

به گزارش ایرنا، وی پیش از این در همین رابطه به خبرنگار سلامت ایرنا گفته بود: موضوع تغذیه در بیمارستان‌ها، یک مسئله اساسی است و باید به آن توجه ویژه شود، زیرا با توجه به مواردی مانند تغذیه می‌توان هزینه‌های درمان را کاهش داد و درمان سیر بهتری پیدا می‌کند.