اصفهان- ایرنا- دبیر کمیته فرهنگ شهروندی سمیرم گفت: آشنایی با اهالی فرهنگ، ادب و نویسندگان بومی و محلی این خطه موجب خودباوری فرهنگی در نسل جدید می‌شود که شناساندن آنان در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

محمود افشاری روز شنبه در جلسه کمیته فرهنگ شهروندی در شهرداری سمیرم اظهارداشت: تابلوهای چهارگوش فرهنگ شهروندی در میدان های اصلی شهر برای این منظور پیشنهاد شده است.

به گفته وی بیشتر از ۶۵ نویسنده و فعال فرهنگی معاصر و همچنین شخصیت ها و بزرگانی همچون نقاش باشی(محمدباقر) سمیرمی دوره قاجار، مرحوم حبیب الله فضایلی خوشنویس بزرگ جهان اسلام و تنی چند از شاعران معاصر شناسایی شده اند.

این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: علاوه بر تابلوهای کمیته فرهنگی، استفاده از دیگر نقاط مناسب شهری برای نصب و معرفی شخصیت ها می تواند تاثیر بصری بهتری داشته باشد.

افشاری ادامه داد: در معرفی شخصیت ها به اختصار مشخصات شناسنامه ای، معرفی آثار یا تک بیتی از اشعار در کنار تصویر بزرگان فرهنگ و ادب قرار خواهند گرفت تا مردم و جوانان سمیرم با شخصیت های محلی خود بیشتر آشنا شوند.

دبیر کمیته فرهنگ شهروندی شهرداری سمیرم با بیان اینکه علاوه بر تبلیغ و حتی تقدیر از شخصیت ها معرفی اماکن و بناهای تاریخی را نیز در دستور کار داریم، اظهار داشت: این موارد به مرور در ماه های مختلف سال انجام و پیگیری می شوند.

سعید بهرامیان، دیگر عضو کمیته فرهنگ شهروندی سمیرم با اشاره به اهمیت موضوع کتاب و مطالعه، خاطر نشان کرد: هر چقدر در این رابطه سرمایه گذاری، هزینه و تبلیغ شود جا دارد چرا که با کتاب می توان همه قله های معرفتی و فرهنگی را پیمود و ترقی کرد.

ویژه برنامه های روز درختکاری دستور کار دیگر کمیته فرهنگ شهروندی شهرداری سمیرم بود که یکی از اعضا در همین پیوند، گفت: اینکه چه نوع درختی برای کدام اقلیم یا آب و هوایی مناسب است اولین نکته مهمی است که باید مورد نظر باشد.

شکرالله امینی سمیرمی تصریح کرد: برای این مهم باید یکی از کارشناسان با تجربه مدیریت جهادکشاورزی صحبت شده و در این زمینه تصمیم گیری شود تا روز درختکاری شاهد بهترین روش کار، برای غرس نهال های مناسب باشیم.

تاکید بر آموزش های عمومی و محله ای در موضوع حقوق شهروندی، توجه بیشتر به کارها و برنامه های فرهنگی در شهر و شهرداری، گردشگری بودن سمیرم و ارتقاء فرهنگ گردشگری و آموزش در این بخش، طرح های تشویقی، ایجاد نمایشگاه فصلی در ورودی شهر، توجه به هویت شهری، ریل گذاری اهداف کمیته فرهنگ شهروندی و نیاز به نماد و نشان شاخص بعنوان معرف منطقه سمیرم، از دیگر موضوع های عنوان شده در این نشست بود.

شهر سمیرم بابیش از ۲۶ هزار نفر جمعیت و محله های پامنار، خواجگان، قلعه، دُهان، دُلگر، جنگل، عُلیا و ماندگار به عنوان مرکز شهرستان سمیرم در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.