معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان روز سهشنبه گفت: با فعال شدن این واحد بزرگ تولیدی با ظرفیت تولید بسیار مناسب، بخش مهمی از نیاز استان به ماده بهداشتی الکل مرتفع میشود.
ایرج حیدری در نشست کارگروه رفع موانع تولید هرمزگان با محوریت بررسی مشکلات واحدهای تولیدی فعال در زمینه تولید اقلام بهداشتی اظهارداشت: با تصمیمهای به موقع کارگروه مشکلات واحدهای تولیدی فعال در زمینه تولید اقلام بهداشتی رفع شود.
وی افزود: با رفع مشکلات در بخشهای بانکی، تامین اجتماعی، مالیاتی، سرمایه در گردش و صدور مجوزهای قانونی در کمترین زمان ممکن زمینه فعالیت این واحدها سریعتر می شود.
معاون استاندار هرمزگان گفت: برای مهار ویروس کرونا نیازمند بسیج تمامی امکانات، روحیه جهادی و همکاری همجانبه مردم برای عبور از این شرایط حساس هستیم.
قرار است؛ کارخانه تولید الکل حاجی آباد که چهار سال است غیرفعال بوده با حمایت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در کمتر از یکماه آینده چرخه تولید خود را آغاز کند.
به گفته بهنام کریمی، معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری حاجی آباد، این واحد با تولید روزانه ۱۲ هزار لیتر الکل ظرفیت اشتغال ۱۰ نفر را به طور مستقیم ایجاد میکند.
با شیوع ویروس کرونا هرچند بخشهایی از تولیدات و صادرات با کندی مواجه است اما باعث شد تا ضرورت ذخیرهسازی کالا در داخل و نیازمندیهای مردم در بخشهای بهداشتی را یادآور شود.
تولیدکنندگان و کارآفرینان در راستای رونق تولید در واحدهای صنعتی در بخشهای بهداشتی به ویژه در این مدت بار دیگر فعال شده و زمینه تولید را در این بخش فراهم ساختهاند.
این واحدهای صنعتی توانمندی و فعالیت خود را در زمینه تولید انواع ضدعفونی کننده برپایه الکل، ماسک یکبار مصرف، دستکش یکبار، انواع شویندهها، و محلولهای پاک کننده و کیتهای تشخیصی را نشان دادهاند.
در بندرعباس میتوان به خط تولید پوشاک مجتمع تولیدی و آموزشی رشمون اشاره کرد که به تولید ماسک و گان تغییر یافت.
در این مجتمع روزانه یک هزار و ۵۰۰ عدد ماسک و ۲۰۰ دست لباس گان توسط ۲۳ نفر نیرو در کارگاه پوشاک مجتمع تولید میشود.
پیش از این نیز شرکت پدرام طب در هرمزگان به منظور تامین اقلام بهداشتی خط تولید خود را به تولید ماسک تغییر داد.