مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: همچنین در سال ۹۸ که به عنوان سال رونق تولید نامگذاری شده بود، ۴۱ واحد تولیدی که از سال ۹۳ غیرفعال بودند فعالیت خود را با اشتغالزایی ۸۰۰ نفر آغاز کردند.
سید امیر امیریزاد افزود: با توجه به تصمیمی که دولت برای برنامههای جهش تولید در سال ۹۹ گرفته است، یکهزار و ۵۰۰ واحد تولیدی غیر فعال در کشور تا پایان امسال فعال میشوند.
وی با اشاره به تصمیم ستاد استانی مبارزه با ویروس کرونا مبنیبر احیای واحد تولیدی هرمز الکل بندر حاجیآباد بیان کرد: با همکاری سازمان صنعت معدن و تجارت، ادارهکل استاندارد، بانکها و سایر دستگاههای اجرایی، مشکلات و موانع مجوزهای این واحد تولیدی برطرف شد و کار خود را آغاز کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان اظهار کرد: شرکت هرمز الکل بندر حاجیآباد به عنوان اولین واحد تولیدی فعال شده سال۹۹، در شرایط کنونی میتواند الکل مورد نیاز استان و کشور را تهیه کند.
سرمایهگذاری ۶۶میلیارد ریالی برای راهاندازی واحد تولیدی هرمز الکل بندر
رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان در حاشیه بهرهبرداری واحد تولیدی هرمز الکل بندر حاجیآباد گفت: برای راهاندازی این واحد ۶۶میلیارد ریال سرمایهگذاری صورت گرفت که ۴۰میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش از محل اعتبارات تبصره ۱۸ سال گذشته بوده است.
خلیل قاسمی افزود: این کارخانه که در کمتر از یک ماه راهاندازی شده، با تولید ۹۶ درصد الکل در شهرستان حاجیآباد و با حمایت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فعالیت خود را آغاز کرد و درحال حاضر ۳۶۰ هزار لیتر ظرفیت مخازن تخمیر آن است.
وی اظهار کرد: ظرفیت تولید روزانه این واحد ۶ هزار لیتر الکل بوده که شامل چهار هزار و ۸۰۰ لیتر الکل طبی ۹۶درصد و هزار و ۲۰۰ لیتر الکل صنعتی است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان خاطر نشان کرد: این کارخانه در صورت اضافه شدن ۲۰۰ هزار لیتر به ظرفیت مخازن تخمیر، امکان تولید روزانه ۱۰ هزار لیتر الکل شامل ۸ هزار لیتر الکل طبی و ۲ هزار لیتر الکل صنعتی را دارد و برای ۱۵ نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد کرده است.
شهرستان حاجی آباد در ۱۷۰ کیلومتری شمال هرمزگان واقع است.
نظر شما