به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی اظهار داشت: یکی از نقاطی که در بازدید های میدانی باعث ایجاد موجی از نگرانی در کارشناسان بهداشتی و درمانی شده، حضور متراکم و تردد فراوان شهروندان در شعب بانک ها است.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه به اندازه کافی وسایل حفاظتی در اختیار کارکنان بانک ها قرار ندارد و مشکل کمبود وسایل حفاظتی مانند سایر دستگاه های اجرایی در بانک ها نیز وجود دارد انجام کارهای بانکی طبق روال معمول می تواند باعث انتشار آلودگی ویروس شود.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران از مردم تقاضا کرد تا حد امکان کارهای بانکی خود را طریق سیستم بانکداری الکترونیک انجام دهند.
زالی همچنین از بانک ها درخواست کرد برای مراجعه حضوری کمتر مردم به شعب خود همکاری کنند و در حد امکان برای حفاظت از کارکنان خود اقدامات لازم را انجام دهند.
وی تصریح کرد: برخی از افراد برای دریافت اسکناس نو به بانکها مراجعه می کنند، قطعا این کار مورد تایید نیست و باید تا حد امکان برای پیشگیری از شیوع بیماری از تبادل پول نقد خودداری شود.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با بیان اینکه ویروس کرونای جدید می تواند به مدت طولانی بر روی اسکناس ها باقی بماند ، هشدار داد: با توجه به اینکه امکان تنظیف پول نقد وجود ندارد،این اسکناس ها می توانند عامل مهمی برای انتقال آلودگی باشند.
زالی تاکید کرد: شهروندان برای جلوگیری از انتقال آلودگی باید تا حد امکان از خدمات الکترونیک استفاده کنند و بانکها نیز باید در ححد توان خود نسبت به جایگزینی خدمات حضوری با خدمات مجازی اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ظهر امروز اعلام کرد: تاکنون ۹ هزار نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۲۹۵۹ نفر بهبود یافته و ترخیص شدهاند.