نیویورک- ایرنا- مدیر اجرایی کارزار صلح، خلع سلاح و امنیت مشترک، سهم خود را در مهار کرونا، لغو کنفرانس جهانی انهدام تسلیحات هسته‌ای و تلاش برای برگزاری آن به صورت آنلاین برشمرد و گفت باید بر روی کاهش بودجه نظامی آمریکا و تمرکز بر نیازهای فوری سلامت اقدام کنیم.

ژوزف گرسون روز سه شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا درباره سهم خود برای مهار ویروس جدید کرونا افزود:  با توجه به خطرات ناشی از گسترش کووید-۱۹، کنفرانس جهانی انهدام تسلیحات هسته‌ای، تغییرات آب و هوایی و عدالت اجتماعی و اقتصادی که قرار بود در کلیسای ریورساید برگزار شود، لغو کردیم.

وی ادامه داد: در عوض، ما در حال بررسی امکان برگزاری این همایش به صورت آنلاین در ماه آوریل با ترجمه همزمان برای افرادی که زبان اول آنها انگلیسی نیست، هستیم.

این فعال صلح آمریکایی اضافه کرد: ما در حال حرکت در سراسر کشور هستیم که همزمان با روزهای جهانی اقدام علیه هزینه نظامی، تمرکز خود را بر نیازهای فوری سلامت قرار دهیم.

گرسون یادآور شد: تبادل نظر برای استفاده از ارتش برای کاهش آثار این همه‌گیری، تاکید می‌کند که چگونه جوامع ما نظامی شده‌اند. اگر این پول برای سرمایه گذاری در زیرساخت های بهداشت عمومی استفاده می شد، جای نگرانی باقی نمی‌ماند.

وی تاکید کرد: با توجه به نقش مخارج نظامی در تقویت بی خانمانی و افزایش نیازهای انسانی، ما این میزان، مردم فقیر نمی داشتیم. از این رو، بیشتر مردم آمریکا در برابر همه‌گیری ویروس کرونا آسیب‌پذیرترند.

مدیر اجرایی کارزار صلح، خلع سلاح و امنیت مشترک تصریح کرد: ما اطلاعاتی را درمورد ویروس به اشتراک می گذاریم و با دفتر بین المللی صلح در مورد بیانیه‌ مربوط به کووید-۱۹، نظامی‌گری و تشویق مردم به ادامه ملاقات و لابی از طریق فضای مجازی همکاری می کنیم.

گرسون با بیان اینکه هنوز بدترین وضعیت در آمریکا رخ نداده است، اظهار کرد: ما باید همه اقدامات احتیاطی ممکن را برای محافظت از خود، خانواده‌ها و جوامع خود به کار گیریم. این بحران دارای پیامدهای بلند مدت از جمله تقویت احتمالی ارزش‌ها و سیاست‌های اقتدارگرا خواهد بود. ما باید نسبت به این احتمالات هوشیار باشیم و برنامه‌ریزی را برای دوره بعد از همه‌گیری و همچنین برای زمان بسیار خطرناک فعلی شروع کنیم.

در تازه‌ترین اطلاعات منتشر شده، ۱۸۲ هزار و ۱۸۵ نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که هفت هزار و ۱۴۸ نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده‌اند.

تعداد ۷۹ هزار و ۴۱۸ نفر هم بهبود یافته‌اند.

این روند در آمریکا با تعداد چهار هزار و ۶۶۱ نفر رو به گسترش است که ۸۵ نفر جان باخته‌اند و تنها ۱۷ نفر سلامتی خود را بازیافته‌اند.