"سیرا مدد" روز پنج شنبه در این گفتوگو افزود: هرکسی چه جوان، سالم، پیر یا میانسال، نقشی را در پاسخ به شیوع ویروس ایفا میکند اما تصمیماتی که ما به صورت جمعی اتخاذ می کنیم بر این همهگیری غمبار جهانی، تاثیر به سزایی خواهند داشت.
مدیر طرح پاتوژن در بیمارستانهای نیویورک ادامه داد: هرچیزی که بتواند اختلال ایجاد کند؛ همچون فاصله اجتماعی و پرهیز از تماس نزدیک با دیگران، تفاوت بزرگی در تعداد بیمارانی که می بینیم، کاهش زنجیره جدید اننتقال و پایین آمدن عوارض مرگ و میر مرتبط با این بیماری ایجاد خواهد کرد.
مدد اضافه کرد: همچنین، ما باید احتیاطهای معمولی را برای جلوگیری از گسترش ویروسهای تنفسی همچون شستن دستها، پوشاندن سرفه و عطسه، تمیز کردن سطوحی که زیاد لمس می شوند و ماندن در خانه اگر مریض هستیم، به کار گیریم.
وی تصریح کرد: اگر ما نادیده بگیریم و به اقدامات سلامت عمومی پایبند نباشیم، پس ما نه تنها جامعه بزرگتری را در معرض خطر قرار می دهیم، بار سنگینی را هم بر نظام سلامت وارد میسازیم که توان مواجهه با هجوم بزرگ بیماران را نخواهند داشت.
تا کنون ۹ هزار و ۴۱۰ نفر در آمریکا به ویروس کرونای جدید مبتلا شده اند. از این تعداد، ۱۵۰ نفر جان باختند و ۱۰۶ نفر نیز بهبود یافتند.
ایالت واشنگتن با ۶۸ فوتی در رتبه نخست شیوع بیماری قرار دارد و پس از آن، نیویورک با ۲۰ و کالیفرنیا با ۱۶ فوتی در رتبه بعدی قرار دارند.
در آخرین گزارشهای منتشر شده، در تمام ۵۰ ایالت آمریکا مواردی از ابتلا به این ویروس مشاهده شده است.
نظر شما