دهلی نو-ایرنا- بنگلادش روز چهارشنبه اعلام کرد که به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، سرتاسر این کشور به مدت دو هفته در قرنطینه قرار می گیرد.

به گزارش روز چهارشنبه  نشریه "بی دی نیوز ۲۴"، بر اساس اعلام مقامات بنگلادشی، تاکنون در بنگلادش ۴۰ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند که در این میان ۵ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

عبید القادر وزیر حمل و نقل و جاده های بنگلادش گفت: دولت تصمیم گرفته است تا تمام حمل و نقل عمومی از امروز(۲۵ مارس) تا ۴ آوریل متوقف شود. خودرو هایی که کالاهای اساسی را جابجا می کنند از این قرنطینه معاف هستند.

پس از دستور دولت، حرکت قایق های مسافربری نیز در بنگلادش متوقف شده است. هزاران بنگلادشی به صورت روزانه از این قایق ها در مناطق جنوبی این کشور استفاده می کنند.

سازمان راه آهن بنگلادش نیز بیانیه‌ای اعلام کرد: حرکت تمام قطارها تا پایان روز چهارشنبه متوقف می شود.

دولت بنگلادش همچنین تمام پروازهای داخلی و خارجی این کشور را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

پیش از این وزارت آموزش و پرورش بنگلادش اعلام کرده بود که به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تمام مدارس تا ماه آینده تعطیل خواهند بود.

در همین حال قرنطینه کامل بنگلادش و شیوع ویروس کرونا بر صنعت پوشاک بنگلادش تاثیر بزرگی گذاشته است.

روبانا حق دبیر انجمن صادرکنندگان و تولید کنندگان پوشاک بنگلادش گفت: تاکنون سفارش پوشاک به ارزش ۲.۴ میلیارد دلار لغو شده است.

در سال مالی ۲۰۱۶-۱۷، بخش پوشاک بنگلادش به تنهایی ۸۰ درصد از کل صادرات این کشور را تامین کرد. این کشور یک صنعت صادرات محور را دنبال کرده است و مهمترین صادرات این کشور شامل منسوجات، کشتی سازی، ماهی و غذاهای دریایی، کنف هندی( جوت) و کالاهای چرمی می شود.

تعطیلی کارخانه های چرم سازی و تولید پوشاک در بنگلادش باعث بیکاری تعداد زیادی از کارگران روزمزد شده است. هزاران کارگر در چند روز گذشته داکا پایتخت بنگلادش را ترک کرده اند.

بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.

علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می‌شود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.

واکسنی برای این ویروس تاکنون وجود ندارد و تنها راه نجات از آن تشخیص زودهنگام و درمان بیمار زیر نظر پزشکان در قرنطینه است.