تهران – ایرنا – بر اساس نتایج یک پژوهش دانشگاهی و یک نظرسنجی، امکان دارد میلیون ها آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا بوده و بیش از ۸۰ هزار نفر از مبتلایان جان خود را در اثر این بیماری از دست دهند.

به گزارش امروز خبرگزاری رویترز، دانشگاه واشنگتن آمریکا با انتشار پژوهشی احتمال داد تا چهار ماه آینده که شیوع ویروس کرونا در این کشور فروکش کند، به طور میانگین بیش از ۸۱ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست دهند.

طبق این پژوهش انتظار می رود که تعداد بیماران بستری سراسر آمریکا در هفته دوم آوریل (اواخر  فروردین و اوائل اردیبهشت) به اوج خود رسد، هر چند که ممکن است اوج این بیماری در برخی ایالات دیرتر رخ داده و حتی برخی از افراد در اواسط تابستان جان خود را از دست دهند. با این حال شاید تا ماه ژوئن (اواسط خرداد) آمار روزانه مرگ و میر به ۱۰ نفر در روز کاهش یابد.

این پژوهش با استفاده از داده های دولت های ایالتی، بیمارستان ها و منابع دیگر پیش بینی می کند که آمار مرگ و میر آمریکا دستکم ۳۸ هزار و حداکثر ۱۶۲ هزار نفر شود و با گسترش کرونا و افزایش فشار بر بیمارستان ها، تعداد بیماران ۶۴ هزار نفر بیش از تخت های موجود بوده و به حدود ۲۰ هزار دستگاه تنفس مصنوعی نیاز باشد.

امکان ابتلای میلیون ها آمریکایی به کرونا

با توجه به کمبود شدید کیت های آزمایش کرونا در آمریکا، خبرگزاری رویترز و موسسه افکارسنجی ایپسوس تلاش کردند با انجام یک نظرسنجی مشترک تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ را تخمین بزنند.

به گزارش امروز رویترز، بر اساس نتایج این نظرسنجی سراسری که از ۴ هزار و ۴۲۸ فرد بالغ و از ۱۸ تا ۲۴ مارس (۲۸ اسفند تا ۵ فروردین) انجام شد، ۲.۳ درصد پاسخ دهندگان خبر دادند که به ویروس کرونا مبتلا هستند که این به معنی ابتلای چندین میلیون آمریکایی است.

رویترز البته خاطرنشان کرد که تشخیص آنکه این پاسخ در نتیجه تشخیص شخصی اشتباه یا تشخیص حرفه ای تائید نشده یا آزمایش تایید شده بوده، محال است.

در نظرسنجی مشابهی که در ۱۶ و ۱۷ مارس (۲۶ و ۲۷ اسفند) انجام شد، تنها یک درصد پرسش شوندگان خبر از ابتلای خود به ویروس کرونا داده بودند.

۲.۴  درصد از پاسخ دهندگان نیز اعلام کردند با فردی که نتیجه آزمایشش مثبت بوده در تماس نزدیک بوده اند.   ۲.۶ درصد نیز گفتند که فردی را می شناسند که در تماس مستقیم با یک فرد مبتلا به ویروس کرونا بوده است.

نتایج نظرسنجی جدید همچنین نشان می دهد که لاتین تباران (۱۶ درصد) بیش از سفیدپوستها (۹ درصد) و جوانان زیر ۳۵ سال (۱۹ درصد) بیش از سالمندان بالای ۵۵ سال (۶ درصد) احتمال دارد که در تماس با مبتلایان به ویروس بوده باشند.

از دی ماه پارسال و شیوع کرونا در چین تاکنون نزدیک به ۵۳۷ هزار نفر در سراسر جهان مبتلا شده، بیش از ۲۴ هزار نفر جان باخته و بیش از ۱۲۷ هزار نفر نیز بهبود یافته اند.

در آمریکا نیز که اکنون در صدر فهرست کشورهای مبتلا به کرونا قرار گرفته است، تاکنون بیش از ۸۶ هزار نفر به ویروس مبتلا شده اند که از این میان بیش از یک هزار و ۳۰۰ تن جان باخته و نزدیک به یک هزار و ۹۰۰ بیمار نیز سلامت خود را باز یافته اند.