به گزارش ایرنا، تارنمای هیل به نقل از توماس فریدن مدیر سابق مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا نوشت: کووید-۱۹ بیش از تصادف، جراحات، بیماری های ریه، دیابت، آلزایمر و بسیاری دیگر از بیماری ها جان آمریکایی ها را می گیرد.
فریدن همچنین به سی ان ان گفت که نرخ مرگ و میر در آمریکا بیشتر از چندین کشور دیگر است. در هفته گذشته احتمال مرگ آمریکایی ها در اثر بیماری کرونا ۸ برابر شهروندان اروپایی بود.
براساس آمار دانشگاه جان هاپکینز، بیش از ۵ میلیون و ۴۰۰ نفر در آمریکا به کووید-۱۹ مبتلا شده اند و دستکم تا روز دوشنبه ۱۷۰ هزار و ۴۳۴ نفر در این کشور جان خود را از دست داده اند.
داده های روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز هم نشان می دهد که به طور متوسط روزانه بیش از ۱۰۰۰ مورد مرگ در سه هفته گذشته در آمریکا ثبت شده است.
این آمار در حالی منتشر شده که براساس یافته های پروژه ردیابی کووید در آمریکا آزمایش کرونا در این کشور به طور متوسط به ۶۸ هزار مورد در روز کاهش یافته است و ۱۵ ایالت آزمایشات کمتری در این هفته در مقایسه با هفته گذشته داشته اند.
کووید ۱۹ از اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹میلادی(۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
عملکرد ضعیف دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در شیوع این ویروس به ویژه با انکارهای اولیه او جایگاه او را در رقابت های انتخاباتی ۲۰۲۰ تضعیف کرده است.
شمار مبتلایان در جهان از مرز ۲۲ میلیون نفر گذشته است. در تازه ترین تحولات در زمینه ساخت واکسن، مقام های چینی به تازگی از ثبت اولین واکسن در کشورشان سخن گفته اند. ساخت واکسن روسی نیز با اما و اگرهایی در آمریکا مواجه شده است و مقام های بهداشتی آمریکا نسبت به بی خطر بودن این واکسن ابراز تردید کرده اند.
نظر شما