به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این نهادها روز یکشنبه در بیانیهای تاکید کردند که دولت بلژیک باید بیش از پیش خواستار لغو محاصره غیرقانونی نوار غزه باشد و برای ارسال کمکهای پزشکی از جمله دستگاههای تنفسی، تخت مراقبتهای ویژه، کیتهای تشخیص و دیگر ملزومات ضروری به این منطقه جهت مقابله با کرونا تلاش کند.
این نهادها همچنین خواهان ارسال مواد غذایی، اجازه ورود اکیپهای پزشکی خارجی به غزه برای مقابله با بحران موجود شدند.
نهادهای مزبور تاکید کردند که جامعه جهانی باید افزایش کمک های بشردوستانه به این منطقه را در جریان بحران، تضمین کند.
در بیانیه این نهادها که در روزنامه بلژیکی Le Soir منتشر شده آمده است که ورود «کووید ۱۹» به غزه ممکن است به یک فاجعه بی سابقه بهداشتی و انسانی بیانجامد.
بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت تاکنون ۱۰۴ نفر در فلسطین به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
غزه از سال ۲۰۰۷ توسط نیروهای اشغالگر در محاصره قرار دارد و بنا به گفته " جمال الخضری " نماینده مجلس فلسطین و رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره غزه این موضوع باعث شده تا میزان فقر در این منطقه از مرز ۸۵ درصد عبور کند.
غزه از ۱۴ سال پیش تحت محاصره نظامیان رژیم صهیونیستی است و آنان از ورود غذا و دارو به این منطقه جلوگیری می کنند.
ویروس کرونا موسوم به کووید ۱۹ اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
موارد ابتلا به کووید – ۱۹ در آمریکا افزایش یافته و این کشور را به صدر کشورهای متاثر از این بیماری آورده است. در حال حاضر دستکم ۱۲۳ هزار نفر در آمریکا به کرونا مبتلا و ۲ هزار و ۲۲۹ نفر جان باخته اند.
در مجموع ۶۶۸ هزار و ۳۶۸ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، ۱۴۳ هزار و ۱۰۷ نفر بهبود یافته و ۳۱ هزار و ۴۵ نفر فوت کرده اند.