اسماعیل محمدیانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در ایام شیوع ویروس کرونا برخورد با عرضهکنندگان مرغ زنده شدت گرفته است، افزود: این اقدام به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی، حفظ و صیانت از حقوق و سلامت شهروندان و اجرای مصوبات ستاد شهرستانی پیشگیری از کرونا با همکاری اتاق اصناف، مرکز بهداشت، شبکه دامپزشکی و دستور دادستان این شهرستان انجام شد.
وی با بیان اینکه زندهفروشی در بازارهای محلی و مغازههای عرضه مرغ یکی از مهمترین تهدیدات علیه بهداشت عمومی جامعه است، از شهروندان خواست تا همه فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کرده و هرگونه موارد غیربهداشتی را نیز در صورت مشاهده در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی این شهرستان اطلاع دهند.
وی با بیان اینکه مردم از خرید مرغ زنده و قطعهبندی شده در این ایام باید خودداری کنند، افزود: کرونا، ویروس جدیدی است که هنوز ابعاد آن به صورت کامل شناخته شده نیست، از این رو شهروندان به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری از خرید مرغ زنده و قطعهبندی شده خودداری و آن را به صوت بستهبندی و پلمب شده خریداری کنند.
وی ادامه داد: اگرچه ویروس کرونا در ماهیان، گوشت و مرغ بیماریزا نیست اما برای جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق سطح آلوده و یا افرادی که اقدام به تهیه آن میکنند، باید توصیههای بهداشتی را جدی گرفت.
به گزارش ایرنا، در بوکان بیش از ۲۰۰ مرکز عرضه مرغ زنده وجود دارد و بیشتر مردم از این مراکز اقدام به خرید میکنند که این امر موجب نگرانی مسوولان بهداشتی شده است.
یک واحد کشتار مرغ طیور در این شهرستان وجود دارد که علاوه بر مرغ شهرستان به دیگر شهرستانهای دیگر صادر میکند.