قاسم امینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مواد غذایی شامل فرآوردههای لبنی، پروتئینی، تنقلات و انواع نوشیدنی بود که به علت تقلبی بودن، رعایت نکردن شرایط نگهداری، سپری شدن تاریخ مصرف و نداشتن مجوزهای بهداشتی امحا شد.
وی ادامه داد: این مواد از طریق بازرسیهای انجام شده با مشارکت اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و گزارش های مردمی کشف و توقیف شده بود.
وی اظهار داشت: این مقدار مواد غذایی غیرقابل مصرف در صورتی که وارد چرخه مصرف انسانی میشد، میتوانست سلامت شهروندان را با خطر مواجه کند.
وی همچنین با تاکید بر انجام بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی بیان کرد: ۲۲ کارشناس بهداشتی بر اماکن عرضه مواد غذایی و نحوه ارایه خدمات توسط این اصناف به طور مستمر نظارت میکنند.
مسوول بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت و درمان مهاباد از عموم مردم خواست که مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر و فروشگاههای دارای محصولات با مشخصات بهداشتی کامل از قبیل پروانه ساخت، مواد تشکیل دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید خریداری کنند.
امینی افزود: طرح سلامت نوروزی با همکاری شبکه بهداشت و درمان و ادارات اتاق اصناف، نظارت بر اماکن عمومی، صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، دامپزشکی، استاندارد از ۲۰ اسفند امسال تا ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ اجرا می شود.
وی اظهار داشت: ۱۸ بازرس در قالب تیمهای ۲ نفره در اجرای این طرح مشارکت دارند و در طول اجرا تمامی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس حداقل یکبار مورد بازدید قرار میگیرند.
امینی از شهروندان و مسافران خواست در صورت مشاهده عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، از طریق تلفن مستقیم واحد سلامت محیط کار شهرستان مهاباد یا سامانه تلفن رایگان ۱۹۰ اعلام کنند تا کارشناسان مربوطه در کوتاهترین زمان بررسی های لازم را انجام دهند.
به گزارش ایرنا، مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است، ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی و چهار هزار و ۶۳ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی در این شهرستان فعالیت دارد.
نظر شما