همدان- ایرنا- کرونا از تمامی مردم و فعالیت‌هایشان پیشی گرفته و تاثیر خود را بر کسب و کار آنها گذاشته است، اما فعالان مبل و منبت ملایر به هر نحوی می‌خواهند کرونا را شکست دهند تا دوباره تولید مبلمان خود را برای یکه‌تازی در این هنر صنعت از سر گیرند.

پس از ورود این مهمان ناخوانده تمامی کارگاه‌ها و نمایشگاه‌های مبل و منبت ملایر برای نخستین بار تعطیل شد تا با پیوستن به پویش شکست کرونا، در کنار هموطنان خود به دنبال راهی برای کمک به مدافعان سلامت و رفع نیاز شهروندان‌شان هر چند ناچیز باشند.

با خلاقیت و تدبیر فعالان شهر جهانی منبت کرونا این مهمان ناخوانده حریف آنها نشد و حالا پرتلاش در جبهه نبرد با کرونا قرار گرفته‌اند و با تولید ماسک در تلاش برای توقف جولان کرونا هستند.

فعالان این هنر صنعت معتقدند اگرچه تولید آنها قطع شده، اما تولیدکنندگان مبل و منبت بیکار ننشسته‌اند و با تولید روزانه هزاران ماسک، در خدمت به مردم هستند و هیچگاه عرصه کار و تلاش را رها نکرده‌اند، حتی در سخت‌ترین شرایط همچون عرصه دفاع مقدس که پر تعداد برای شکست دشمن می‌خواهند سهم خود را ایفا کنند.

برای شکست کرونا؛ در خانه بمانیم

شهر جهانی منبت با دارا بودن بیش از پنج هزار کارگاه تولیدی و بیش از ۹ هزار استادکار و منبت کار ماهر و حدود ۲۵ هزار هنرمند شاغل در این هنر صنعت به خود می بالد که امروز نیز در جبهه دیگری در حال ارایه خدمت است و شهری که تولید بیش از ۶۰ درصد مبلمان منبت کشور را به خود اختصاص داده، حالا برای شکست کرونا تولید خود را به طور کامل متوقف و در سنگر دیگری نقش آفرینی می کند.

موسسه خیریه محمد رسول الله(ص) بازار بزرگ مبل ملایر نیز که همیشه در کار خیر پیشتاز است، در کنار تهیه و توزیع ۳۰۰ بسته مواد غذایی شب عید امسال برای افراد نیازمند، ثابت قدم در اقدام نیک فعالان مبل و منبت برای تولید ماسک نیز شریک شده است.

فعالان هنر صنعت مبل و منبت ملایر علاوه بر تلاش برای شکست کرونا، به پویش در خانه می‌مانیم نیز پیوسته‌اند و از هموطنان و همشهریان خود می‌خواهند برای قطع زنجیره کرونا و کمک به مدافعان سلامت در خانه بمانند.

به گفته رییس هیات مدیره بازار مبل ملایر از همان روزهای نخست شیوع ویروس کرونا تمامی کارگاه‌ها و نمایشگاه‌های مبل و منبت این شهرستان طبق مصوبه فرمانداری ویژه ملایر تعطیل شد و تا شکست کامل کرونا این تعطیلی ادامه دارد.

فعالیت ۲۰ واحد تولیدی مبل منبت برای تولید ماسک

یدالله کریمی در گفت و گو با ایرنا افزود: تولیدکنندگان مبل و منبت ملایر همچنین تمامی مراودات خود را به نقاط مختلف کشور قطع کردند تا از این طریق بتوانند نقش مهمی در شکست کرونا و حفظ سلامت مردم داشته باشند.

وی بیان کرد: در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تعدادی از واحدهای تولیدی مبل و منبت برای تولید ماسک اقدام کرده‌اند تا بتوانند گامی هر چند کوچک در راه شکست ‌کرونا بردارند.

رییس هیات مدیره بازار مبل ملایر ادامه داد: در این راستا ۲۰ واحد تولیدی رویه‌کوبی مبل کنار هم آمدند و ۲ کارگاه را برای تولید ماسک تجهیز کردند و در این زمینه آمادگی خوبی دارند.

کریمی یادآور شد: ۲۰ نفر از رویه کوبی‌ها و چرخکاران ماهر ما با آوردن چرخ‌های خیاطی و ابزار و وسایل خود در این ۲ کارگاه مستقر شده‌اند و زنان و مردان در این جبهه شبانه‌روز در حال فعالیت هستند و از همه توان خود برای شکست کرونا استفاده می‌کنیم.

توزیع رایگان ماسک به افراد نیازمند

وی با بیان اینکه روزانه حدود سه هزار عدد ماسک توسط این واحدها تولید می‌شود گفت: تولید این ماسک‌ها صد درصد بهداشتی و استریل شده است.

کریمی افزود: این ماسک‌ها به صورت رایگان در اختیار مردم، خانواده‌های بی‌بضاعت، مراکز بهداشتی و درمانی، اورژانس، نیروی انتظامی و مراکز در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار می‌گیرد.

رییس هیات مدیره بازار مبل ملایر با اشاره به اینکه فعالان این هنر صنعت برای کمک به کادر درمان و حفظ سلامت مردم از همه توان خود بهره می‌گیرند اظهار داشت: تولید این ماسک‌ها از هفته نخست نوروز آغاز شده و تا زمانی‌که مواد اولیه داشته باشیم، تولید را ادامه می‌دهیم.

کریمی بیان کرد: هزینه مواد اولیه تولید این ماسک‌ها از طریق کمک‌های مردمی واحدهای تولیدی مبل و منبت و نمایشگاه‌داران این هنر صنعت تامین می‌شود.

وی ادامه داد: ما نخستین واحدی هستیم که ماسک تولیدی را به صورت رایگان توزیع می‌کنیم و تامین مواد اولیه سه لایه با کیفیت بالا از شرکت بافتینه است.

فعالان مبل و منبت ملایر تاکید کردند ما با تولید ماسک و کمک به مردم و مدافعان سلامت، کرونا را شکست می‌دهیم تا به تولید مبل و منبت برگردیم.

طبق اخرین گزارش رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر امروز ۴۱ هزار و ۴۹۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند، که ۲ هزار و ۷۵۷ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۳ هزار و ۹۱۱ نفر نیز بهبود یافته‌اند.