کرونا که سرسختانه در حال فتح هر سرزمینی است و زندگی را بر همگان دشوار کرده، اما توانمندی های خفته کشورمان تا بیدار کرده تا این ویروس ناخوانده را زمینگیر کند و از دیوار همدلی، تلاش و تدبیر، سد محکمی مقابل کرونا بسازد.
هستند افرادی که رنگ مهربانیشان بر تابلوی زندگی بسیاری از مردم نقش بسته و امروز در پس روزهای کرونایی و جریان روزمرگیهای تکراری زندگی صدچندان جلوهنمایی میکند؛ صاحبان صنایعی که ردپای فکر بکر آنها گرههای زیادی را از مشکلات جامعه و مردم گشوده است.
گروه صنعتی بافتینه و بافتسان ملایر در استان همدان از آن دست ظرفیتهای نابی در کشور است که از سال ۶۵ به اشکال مختلف توانسته سهم خود را در حوزه صنعت و اقتصاد ایران ایفا کند و با اتکا به پیشینه صنعتی ۳۴ ساله خود، در کنار برخورداری از تجربه مدیریتی و سرمایهگذاری کارآمد و خلاق، بارها ماموریت خود را در رشد و توسعه اقتصادی کشور به اثبات رسانده و حالا نیز در نبرد با کرونا در خط مقدم ایستاده است.
تولید روزانه مواداولیه ۴۰ میلیون ماسک در بافتینه و بافتسان
چشمانداز گروه صنعتی بافتینه و بافتسان به عنوان بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده انواع منسوجات نبافته اسپان باند با پیشرفتهترین فناوری روز جهان قابل مصرف در صنایع بهداشتی، پزشکی و صنعتی، به عنوان پشرو بازار داخلی و عنصری موثر در بازارهای منطقهای، بسیار روشن است. توان مضاعفی که امروز صاحبان این گروه صنعتی را برای تولید مواد اولیه ماسکهای یکبار مصرف، تنفسی و البسه پزشکی و بیمارستانی و تامین نیاز کشور در بحران کرونا به صف کرده است.
بافتینه و بافتسان یکی از مراکز راهبردی کشور برای تامین نیازهای بهداشتی است که با ظرفیت تولید ۷۵ هزار تن محصول در سال، معادل بیش از ۴۰ میلیون ماسک و یک میلیون لباس ایزوله بیمارستانی تولید میکنند.
بازدید نوروزی استاندار همدان از شرکت بافتسان ملایر
نوروز امسال اما برای ۴۰۰ نیروی کار این گروه صنعتی مفهوم دیگری دارد، تولید مواد اولیه ماسک و البسه بیمارستانی کارگاههای کوچک و بزرگ سراسر کشور، مجاهدت در جنگ با کرونا است؛ مجاهدتی از جنس انسانیت که صاحبان این گروه صنعتی بدون هیچگونه ادعایی، آن هم در چنین شرایط حساسی خود را در صف خدمت به همنوع به ویژه کادر درمان کشور قرار دادهاند.
تولیدات بافتینه و بافتسان پاسخگوی نیاز داخلی
مدیر کارخانههای بافتینه و بافتسان ملایر در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: این مجتمع صنعتی برای تامین نیاز بهداشتی و پزشکی کشور و حفظ و ارتقای سلامت کادر درمان و مردم، برای شکست کرونا تلاش میکند، تا جاییکه برای مقابله با کرونا برخی خطوط تولید تغییر مسیر دادهاند.
مدیر کارخانههای بافتینه و بافتسان ملایر: مواد اولیهای که روزانه در این کارخانهها تولید میشود، جوابگوی ۴۰ میلیون ماسک در هر روز است و مشکلی در تولید مواد اولیه نداریم.
خسرو حبیببیگی که ظرفیت تولید کارخانههای بافتینه و بافتسان را بیش از نیاز ایران میداند، اظهار داشت: صادرات این کارخانهها را قطع کردیم تا بتوانیم جوابگوی نیاز بازار داخلی در شرایط مهار کرونا باشیم.
وی گفت: مواد اولیهای که روزانه در این کارخانهها تولید میشود، جوابگوی ۴۰ میلیون ماسک در هر روز است و مشکلی در تولید مواد اولیه نداریم.
مدیر کارخانههای بافتینه و بافتسان ملایر با بیان اینکه با ورود کرونا و کمبود اقلام بهداشتی به یکباره با حجم بالایی از تقاضا مواجه شدیم افزود: در این راستا بافتسان را به طور کامل برای تولید ماسک و بافتینه هم در حال تولید ملتبلون گذاشتهایم و به محض درخواست حواله جدید به ویژه حواله ماسک، بی درنگ خط تولید این حواله را تولید میکند.
حبیببیگی ادامه داد: در هر ساعت از شبانهروز در حال ارسال تقاضاها به سراسر کشور هستیم و تمام تلاش ما تمرکز روی تولید منسوجات نبافته مورد نیاز ماسک یکبار مصرف، ماسک تنفسی و لباسهای یکسره بیمارستانی برای مبارزه با کرونا است.
وی تاکید کرد: مدیریت ارشد گروه صنعتی بافتینه و بافتسان در شرایط فعلی به هیچ وجه اجازه افزایش قیمت مواد اولیه را برای تامین نیاز کشور نداده است و سعی کردیم با قیمتهای گذشتهمان به مردم خدمترسانی کنیم.
به گفته وی سیاست کارخانههای بافتینه و بافتسان این نیست حالا که کشور نیاز به پارچه مواد اولیه ماسک و البسه بیمارستانی دارد، از این فرصت سوء استفاده کند و از آب گلآلود ماهی بگیرد.
مدیر کارخانههای بافتینه و بافتسان با بیان اینکه نیت خانواده مهاجر مدیریت ارشد این گروه صنعتی همیشه خیرخواهانه است، آن را افتخاری برای صنعت کشور دانست و گفت: با خوشفکری و نیت خیر مدیریت ارشد این گروه صنعتی چندین محموله به صورت رایگان برای تولیدکنندگانی که لباس بیمارستانی تولید میکنند، تهیه و برای وزارت بهداشت و درمان ارسال کردیم.
نیت خیرخواهانه برای تامین رایگان نیازهای اقلام بهداشتی
حبیببیگی همچنین به ارسال پارچه تولید ماسک برای زندان ملایر و بیمارستانها همچون بیمارستان دکتر غرضی این شهرستان به صورت رایگان اشاره و بیان کرد: دیدگاه مجموعه کمک برای تامین نیاز کشور است و تا هر زمانی که نیاز باشد، به این نیازها پاسخگو هستیم.
وی بر این باور است حالا که در چنین شرایط سختی کادر درمان و پزشکی از جانشان برای سلامت مردم مایه گذاشتهاند، ما نیز وظیفهمان این است که به همنوع کمک کنیم و در این سنگر در خدمت کادر درمان باشیم.
مدیر کارخانههای بافتینه و بافتسان ادامه داد: هم اکنون خط تولید را روی تولید ملتبلون (یک لایه روی ماسک، گان پزشکی سفید رنگ برای لباسهای یکسره بیمارستانی) متمرکز کردهایم و برای لمینت زدن و دوخت به کارخانه دیگر میفرستیم و برای ارسال به بیمارستانها، تحویل سازمان غذا و داروی کشور میدهیم.
حبیببیگی گفت: مرحله دوم بافتسان نیز قرار بود برای تولید لباسهای یکبار مصرف بیمارستانی، جراحی و ماسک وارد این فاز شود که هنوز اجرایی نشده است.
وی اظهار داشت: یک سالن در شرکت بافتینه نیز ماشینآلات آن در حال نصب است که چنانچه نیاز باشد، در اولویت ما برای راهاندازی است.
حبیببیگی افزود: تکمیل و راهاندازی این خط تولید در برنامه ما برای نیمه نخست امسال است که در صورت تکمیل ۱۹ هزار تن به مجموعه تولید ما اضافه خواهد شد.
ویدیو کنفرانس استاندار همدان و رییس جمهوری در محل کارخانه بافتینه و بافتسان ملایر
تقدیر رییس جمهوری از کارکنان بافتینه و بافتسان
از سوی دیگر این اعتقاد ابوالقاسم مهاجر مدیرعامل گروه صنعتی بافتینه و بافتسان قابل احترام و ستودنی است که گفت: هم اکنون که نتوانم به جامعه و کشورم خدمت کنم، پس چه زمانی باید این کار را انجام دهم، ما که سنمان به جنگ و دفاع مقدس نمیخورد، اما هم اکنون که در شرایطی مشابه جنگ قرار داریم، باید به عنوان سرباز به هر نحوی که از دستمان میآید، خدمت کنیم.
کارخانههای بافتینه و بافتسان روز نخست سال جدید میزبان سیدسعید شاهرخی استاندار همدان بود و سومین مرکزی بود که رییس جمهوری به صورت ویدیو کنفرانس ضمن گفت و گو با استاندار همدان و کارکنان آن، در جریان روند فعالیت آنان قرار گرفت.
رییس جمهوری خطاب به کارکنان بافتینه و بافتسان بر اهمیت کار آنان در این شرایط تاکید کرد و افزود: این روزها که نیاز بیمارستانها به تولیدات شما بیشتر است، اهمیت کار شما بیشتر خود را نشان میدهد.
شرکت بافتسان که مورد بازدید استاندار همدان قرار گرفت، فعالیت اسفند خود را به طور کامل برای تولید پارچههای یکبار مصرف بیمارستانی و ماسک اختصاص داد و با افزایش میزان تولید خود، مشکلی در تامین مواد اولیه داخل کشور ندارد.
مدیر کارخانههای بافتینه و بافتسان در پاسخ به سوال حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رییس جمهوری کشورمان که آیا در مسیر تولید و تامین مواد اولیه با مشکل خاصی مواجه نیستید، گفت: مواد اولیه تولیدات ما از شرکت های پتروشیمی داخلی تامین میشود و مشکلی نداریم و در ایام تعطیلات با همه ظرفیت کارکنان به صورت سه شیفت با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی کار میکنند تا بتوانیم به وظیفه خود عمل کنیم.
رییس جمهوری خطاب به کارکنان بافتینه و بافتسان بر اهمیت کار آنان در این شرایط تاکید کرد و افزود: این روزها که نیاز بیمارستانها به این تولیدات شما بیشتر است، اهمیت کار شما بیشتر خود را نشان میدهد.
سبقتجویی برای عبور از بحران
دکتر روحانی خاطرنشان کرد: تلاش برای عبور از بحران کرونا امروز یک مسابقه خیر و مطلوب است و اینجا جایی است که باید سبقتجویی کنیم.
وی افزود: امیدوارم بعد از پایان این روزهای سخت بتوانیم استانی را که به عنوان استان اول اعلام میکند از کرونا پاک شده، به عنوان استان پرتلاش و برتر معرفی کنیم.
همچنین در این گفتوگوی تصویری استاندار همدان نیز گزارشی از اقدامات انجام شده برای کنترل ویروس کرونا و اجرای پروتکلهای بهداشتی در استان ارایه و از همکاری خوب مردم قدردانی کرد.
همدان در مهار کرونا شرایط خوبی دارد
سید سعید شاهرخی بافتینه و بافتسان را یکی از بهترین واحدهای صنعتی استان برشمرد و تاکید کرد: خوشبختانه اقدامات پیشگیرانه و رعایت اصول بهداشتی از طرف مردم اثربخش بوده و با انجام اقدامات لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان در شرایط خوبی هستیم.
آمار مبتلایان به کرونا در همدان تا چهارم فروردین ماه ۲۶۶ نفر است که از این شمار ۱۵۷ نفر بهبود یافتند و بیش از ۸۰ نفر تحت درمان هستند.
به گفته رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۲۳ هزار و ۴۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و یک هزار ۸۱۲ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و هشت هزار ۳۷۶ نفر نیز بهبود یافتهاند.
نظر شما