به گزارش عصر سهشنبه مرکز خبر حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار محمد ترکمان مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در دفتر مدیر حوزه های علمیه، با بیان اینکه حوزه وقتی حوزه است که اجتماعی باشد و در داد و ستد فرهنگی و اجتماعی حضوری جدی و فعال داشته باشد ادامه داد: هویت روحانیت در کنار هویت فرهنگی و مشاوره ای و دینی یک هویت خدمتگزار و امداد رسان نیز بوده است.
وی گفت: در قضیه مبارزه با کرونا صدها طلبه جهادی و جوان بدون کوچکترین مزد و مواجبی و به صورت کاملا خودجوش و آتش به اختیار وارد میدان شدند و از هر کاری از ضدعفونی کردن معابر شهری گرفته تا حضور در بیمارستان ها و حتی در غسل و کفن و دفن اموات کرونایی برای خدمت به بیماران دریغ نکردند.
مدیر حوزه های علمیه، با نقد سخن کسانی که می گویند، چرا روحانیون و طلاب در بیمارستان ها حضور دارند و این کار آنان چه معنایی می دهد خاطر نشان ساخت: روحانیت همانگونه که گره گشایی از گره های فکری و فلسفی دانشمندان و تبیین دقیق فلسفی انجام می دهد و منشأ خدمات بزرگ در عرصه های گوناگون فکری و علمی و دینی می شود، اما در عین حال هویت آن اقتضا می کند که در بیمارستان ها هم حضور پیدا کند و به مردم و بیماران خدمت نماید و حتی در بیمارستان ها طی نیز بکشد و این کار آنان اتفاقا درشأن روحانیت است.
آیت الله اعرافی تاکید کرد: البته همانگونه که قبلا هم در دفعات گوناگون عرض کردم این حضور طلاب و روحانیون در عرصه های گوناگون باید مطابق با نظرات کارشناسان باشد کما این که در این مدت نیز اینگونه بوده است.
وی با اشاره به حضور جدی و فعال مردم و گروه های جهادی در حوادث گوناگون کشور گفت: کرونا تجربه جدیدی بعد از حدود نیم قرن برای بشر جدید بود و جهان با یک سختی فوق العاده مواجه شد و کشور ما نیز در این آزمون بزرگ قرار گرفت که لازم است از همه کسانی که در خط مقدم مبارزه با این ویروس و بیماری هستند اعم از پرشکان، پرستاران و سایر کادر درمانی در کشور، تشکر کرد.
اعرافی حضور مردم در صحنه های گوناگون را بسیار برجسته دانست و افزود: انتقال این تجربه موفق به دنیای اسلام و محور مقاومت بسیار ارزشمند و قابل توجه است که کسانی با روحیه جهادی و مخلصانه بدون کمترین مزد و مواجبی اینگونه به مردم خدمت کنند که باید از همه آنان تقدیر و تشکر کرد.
مدیر حوزه های علمیه با اشاره به ایجاد ستاد حوزوی بحران و حوادث غیر مترقبه، گفت: از حدود دو سال قبل یک ستاد حوزوی حوادث و بحران با حضور همه نهادهای حوزوی شکل گرفت و در این مدت کوتاه در عرصه های گوناگون همانند زلزله کرمانشاه، سیل سال قبل و امروز نیز در قضیه کرونا منشأ خدمات و برکات زیادی بوده است و در سایر استان ها نیز این ستاد نقش فعالی داشته است.
به گزارش ایرنا، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تا ساعت ۱۴ روز دوازدهم فروردین ماه ۴۴ هزار و ۶۰۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۸۹۸ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۴ هزار و ۶۵۶ نفر نیز بهبود یافتهاند.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.