افشین تحفهگر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عدم انتشار نسخه کاغذی رسانهها در اجرای سراسری طرح فاصله گذاری اجتماعی به درخواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به معنای توقف اطلاع رسانی نبوده و نیست.
وی ادامه داد: همانگونه که اصحاب رسانه از ابتدای شیوع کرونا همراه با کادر فداکار درمانی کشور در صحنه حضور داشتند، اکنون نیز رسالت فرهنگی و اجتماعی خود را انجام خواهند داد.
وی گفت: رسانههای مکتوب خراسان رضوی برای تقویت جریان اطلاع رسانی و کارکرد آموزشی و مقابله با کرونا باید همانند هفتههای اخیر تمام ظرفیت خود را در فضای برخط و شبکههای اجتماعی بکار گیرند.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: سامانه جامع رسانهها ایام تعطیلی موقت انتشار نسخه کاغذی رسانهها را به عنوان تعطیلات رسمی برای تمامی نشریات مکتوب محاسبه میکند تا در نظم در انتشار و اعلام وصول آنها مشکلی ایجاد نشود.
تحفهگر، نسخه الکترونیک نشریات مکتوب را مورد تایید دانست و ادامه داد: اداره کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی با پیگیریهای ویژه در حال تهیه بستههای حمایتی از رسانههای برخط و مکتوب در دوران مبارزه با کرونا و پساکروناست.
رسانههای خراسان رضوی در سال ۹۸
وی با اشاره به اقدامات این نهاد در حوزه رسانهها طی سال گذشته گفت: پارسال ۴۸۲ عنوان نشریات چاپی، برخط و غیربرخط در استان فعالیت کردند و ۴۸ دفتر سرپرستی روزنامههای سراسری در خراسان رضوی وقایع و رویدادهای استان را پوشش دادند.
وی پیگیری بیمه خبرنگاران و فعالان رسانههای دارای مجوز در استان از طریق صندوق هنرمندان و نویسندگان، طرح و بررسی مشکلات حوزه رسانه و خبرنگاران و روزنامهنگاران استان و رفع مشکل و انعکاس آن به مراجع بالادستی، سامان بخشی دکههای مطبوعاتی مشهد، برگزاری نمایشگاه مطبوعات در خلال برگزاری نمایشگاه کتاب، برگزاری مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در مشهد و برخی شهرستانها را از دیگر اقدامات این نهاد در سال گذشته برشمرد.