تهران- ایرنا- شیوع ویروس کرونا در قاب دوربین عکاسان سراسر دنیا تصاویری را از دنیای واقعی ما خلق کرد که تا پیش از این تنها در دنیایی فراواقعی قابل تصور بود.

دنیا با تهدید سلامت بی‌سابقه‌ای مواجه شده است که هنوز هم ادامه دارد. برای متوقف ساختن روند انتشار ویروس کرونا از نزدیک به سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون نفر؛ یعنی نزدیک به نیمی از جمعیت جهان خواسته شده در خانه‌ها بمانند.

همه‌گیری بیماری ناشی از ابتلا به ویروس کرونا وقایعی را رقم زده است که تا چند هفته پیش قابل تصور نبود. در سراسر کره زمین، نگرانی به دلیل مراکز درمانی پر از بیمار احساس و یک راه حل ارائه می‌شود؛ ماندن در خانه.

هر روز آمار تازه‌ای از تعداد مبتلایان ارائه می‌شود و این اخبار زندگی میلیاردها انسان را متاثر کرده است. این حجم نگرانی تصاویری فراواقعی را نسبت به چند هفته پیش خلق کرده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی فرانس انفو، با انتخاب ۱۴ تصویر بخشی از این دنیای فراواقعی را روایت کرده است:

شناور بیمارستانی نظامی (USNS Comfort) در تاریخ ۳۰ مارس ۲۰۲۰ (۱۱ فروردین) در حال نزدیک شدن به سواحل نیویورک برای ارائه تدارکات و خدمات بهداشتی و درمانی به این شهر است.  عکس از مایک سگار (MIKE SEGAR) در خبرگزاری رویترز منتشر شد.

پاپ فرانسیس در روز ۲۷ مارس (۸ فروردین) در کلیسای پیتر مقدس و مشغول مراسم مذهبی در فضایی کاملا خالی است. عکس از یارا ناردی (YARA NARDI ) که در خبرگزاری فرانسه منتشر شد.

عکس بالا، کعبه را در تاریخ ۷ مارس (۱۱ اسفند) در عربستان سعودی نشان می‌دهد. عکس پایین مربوط به ماه اوت (مردادماه) است. عکس‌ها که عبدالغنی بشیر ثبت کرده در خبرگزاری فرانسه منتشر شده است.

در برخی محله‌های ناپل در ایتالیا استفاده از سبدهای آویخته از بالکن برای انتقال خریدها به داخل منزل رایج شده است. این نوشته که «کسی که می‌تواند چیزی در سبد بگذارد و کسی که نمی‌تواند چیزی بردارد» در سبد قرار دارد که نشانه همبستگی مردم با هم در دوران شیوع ویروس کروناست. این عکس را در ۳۰ مارس (۱۱ فروردین) سیرو دو لوچا (CIRO DE LUCA) برای خبرگزاری رویترز ثبت کرده است.

خانه‌نشینی و قرنطینه، شهرهای بزرگ را بسیار خلوت کردند. این زوج اردک از آرامش نسبی برای گردش در خیابان سرو (Sèvres) پاریس استفاده کرده‌اند. این صحنه را مهدی تامالله در تاریخ ۳۰ مارس (۱۱ فروردین) ثبت کرده که در آژانس عکس نور و خبرگزاری فرانسه منتشر شده است.

در ونیز ایتالیا که حالا خالی از گردشگران شده، موتور قایق‌ها خاموش و آب کانال ها رنگ روشنی به خود گرفته است.مانوئل سیلوستری (MANUEL SILVESTRI)  این تصویر را در ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) برای خبرگزاری رویترز ثبت کرد.

هر شب ساعت ۲۰ فرانسویان با کف زدن با  کادر پزشکی که در کنار بیماران با ویروس کرونا مبارزه می‌کنند، اعلام همبستگی می‌کنند. این عکس را عمر آوانا (OMAR HAVANA) و آنس لوکا (HANS LUCAS) در ۳۱ مارس (۱۲ فروردین) در پاریس ثبت کرده اند. خبرگزاری فرانسه این تصویر را منتشر کرده است.

یک خواننده فرانسوی سال‌ها پیش در ترانه‌ای خوانده بود: میدان سرخ خالی بود ... و حال در اول آوریل (۱۳ فروردین) شهر مسکو مانند بسیاری دیگر از شهرهای بزرگ با اتخاذ تدابیر سخت‌گیرانه قرنطینه، خالی و خلوت شده است. این عکس را کیریل کودریافتسف برای خبرگزاری فرانسه گرفته است.

بیمارستانی صحرایی که در جوار بیمارستان امیل مولر (Emile-Muller) در منطقه او رن (Haut-Rhin) در شمال شرقی فرانسه برپا شده است. این عکس را پاتریک هرزوک (PATRICK HERTZOG) برای خبرگزاری فرانسه گرفته است.

این عکس از خبرگزاری رویترز، قطار شهری تندرویی را در فرانسه نشان می‌دهد که به شکل بیمارستانی تجهیز شده و در اختیار کادر پزشکی قرار گرفته است.

افراد به‌کار گرفته شده توسط شرکتی که مدیریت متروی اوزاکا در ژاپن را برعهده دارد. این افراد در مراسم آغاز فعالیت خود با حفظ فاصله اجتماعی شرکت کرده‌اند. تصویر را در اول آوریل (۱۳ فروردین)، ماکوتو کوندو (MAKOTO KONDO) و یومیوری شیمبون (YOMIURI SHIMBUN) ثبت کرده‌اند.

در هند افرادی که قوانین قرنطینه و خانه‌نشینی را شکسته‌اند مجبور شده‌اند ماسکی از ویروس کرونا را به صورت زده و پلاکاردی با عنوان «از خانه خارج نشوید» را به گردن  بیاویزند. آرون سانکار این تصویر را اول آوریل (۱۳ فروردین) ثبت کرده است. خبرگزاری فرانسه این عکس را منتشر کرده است.

نخست وزیر جدید اسلواکی با ماسک در نشست مطبوعاتی ۲۱ مارس (۲ فروردین) در براتیسلاوا حاضر و سوژه عکاسی ولادیمیر سیمیسک (VLADIMIR SIMICEK) شد. خبرگزاری فرانسه این عکس را منتشر کرده است.

مراسم ازدواجی در هنگ کنگ. این عکس ۲۴ فوریه (۵ اسفند) توسط تیرون سیو (TYRONE SIU) ثبت و در خبرگزاری رویترز منتشر شده است.