حمیدرضا ورزشی درنشستی که روز سه شنبه با حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، معاون امور آب منطقه ای البرز و رییس نظام مهندسی کشاورزی استان برگزار شد، گفت: با وجود آنکه بیش از ۲ دهه از عمر تاسیس گلخانههایی که با مصوبه دولت در شهر جدید هشتگرد با اشتغال بیش از ۱۰۰۰ نفر میگذرد اما متاسفانه هنوز آنها دغدغه تامین آب دارند.
وی گفت: بیشترین تولید توت فرنگیهای شهرستان ساوجبلاغ در گلخانههای شهر جدید هشتگرد انجام می شود که نیازمند حمایت جدی از این تولید کنندگان و تامین آب برای آنهاهستیم .
سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ افزود: با توجه به اقلیم ویژه آب و هوایی شهرستان و وجود دانش فنی و کشت توت فرنگی برای اولین بار در محیط بسته در کشور از سال ٧٠ طرح های گلخانه ای در این شهرستان اجرایی شده است .
ورزشی تاکید کرد: مشکل کمبود آب این گلخانه ها باید حل شود و آبفای شهرستان، امور آب و شرکت عمران شهر جدید هشتگرد موظفند با هماهنگی جهاد کشاورزی این میزان اشتغال را حفظ و مشکل آب مصرفی گلخانههای شهر جدید هشتگرد را بعد از ۲ دهه مرتفع نمایند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی البرز نیز میزان تولید در واحد سطح گلخانه های شهرستان ساوجبلاغ در مقایسه با تولید در فضای آزاد قطب های تولید توت فرنگی کشور را حدود چهار برابر اعلام کرد و افزود: این در حالی است که مصرف آب در تولید محصول توت فرنگی برابر یک چهارم محیط فضای آزاد می باشد.
سیدمجید موسوی رویکرد دولت را ایجاد شهرک های گلخانهای اعلام کرد و گفت: حفظ این مجموعه برای ما در یک شهر جدید هشتگرد بسیار مهم است و اشتغالزایی فراوانی برای مردم دارد.
وی افزود: استفاده از روشهای علمی روز دنیا و برگزاری کلاسهای مدرسه در مزرعه موجب تولید کیفی و مطلوب محصول توت فرنگی در شهرستان ساوجبلاغ شده است.
در ادامه این نشست پس از بحث و بررسی مقرر شد آبفای شهرستان ساوجبلاغ در اسرع وقت نسبت به اعلام چاه هایی که از مدار خارج شدهاند به امور آب اقدام نموده تا مجوز جایگزین و میزان آب مصرفی گلخانهها با نرخ تجاری صنعتی صادر شود.