مهاباد- ایرنا- مدیر بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت مهاباد گفت: یک کارگاه شیرینی‌پزی در این شهرستان که قصد داشت از تخم‌مرغ‌های فاسد و غیرقابل مصرف استفاده کند با اقدام به موقع کارشناسان این مرکز شناسایی شد.

قاسم امینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در پی اجرای طرح نظارت بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط این مرکز، تعداد ۷۳ شانه تخم‌مرغ غیرقابل مصرف در این کارگاه شیرینی پزی کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: در بررسی سلامت این موادغدایی مشکوک و انجام نمونه‌برداری مشخص شد، تخم‌مرغ‌ها براساس ضوابط بهداشتی شبکه بهداشت و درمان غیرقابل مصرف بوده و در صورت استفاده سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازد.

وی با بیان اینکه تمامی این محموله غذایی پس از توقیف معدوم‌سازی شد، اضافه کرد: شهروندان به هنگام خرید تخم‌مرغ نیز به تاریخ تولید و انقضای آن دقت نموده و تا حد امکان از تخم‌مرغ‌های دارای نشان و بسته‌بندی استفاده کنند.

مدیر بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت مهاباد اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره گویای ۱۹۰ یا تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ واحد بهداشت محیط مهاباد تخلفات بهداشتی را گزارش دهند.

وی از شهروندان خواست مواد غذایی از جمله شیرینی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.

امسال در قالب طرح نوروزی نظارت بر بازار، سه هزار و ۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیربهداشتی در این شهرستان کشف و امحاء شد.

مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.