غلامرضا بختیاری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه شبکه "شاد" یک افتخار ملی در شرایط بحران است، اظهار داشت: اقدام آموزش و پرورش در شرایط بحران با ایجاد شبکه "شاد" یک افتخار ملی و ارزشمند است.
وی با اشاره به اینکه مدیران توانمند، رهبران آموزشی موفقی هستند، افزود: یک راهبر آموزشی برای آنکه بتواند موفق عمل کند باید هم دارای نفوذ معنوی، هم نفوذ ادبی و هم نفوذ آموزشی باشد تا بر مخاطب خود موثر عمل کند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران با تاکید بر اینکه در نظام تعلیم و تربیت، ما با تفکر و اندیشه مواجه هستیم، عنوان کرد: انگیزه، اراده و اندیشه سه مولفه موثر در نفوذ آموزشی است که با تقویت آنها می توانیم به نتایج مثبتی دست یابیم.
بختیاری با اشاره به اینکه ما در آموزش و پرورش به مدیرانی نیازمند می باشیم که در عین دانایی، توانمند و کاردان نیز باشند، تصریح کرد: تغییر در آموزش و پرورش اساسا کاری بسیار دشوار است چرا که باید با تحول در اندیشه همراه باشد.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استقبال خوب دانش آموزان مقطع ابتدایی استان از شبکه اجتماعی دانش آموزان(شاد)، گفت: کار بزرگ، منش بزرگ نیز می خواهد و نباید فراموش کنیم که شبکه شاد اگرچه در آغاز با کاستی هایی روبرو خواهد بود اما اتفاق بزرگی است که در شرایط بحرانی در کشور صورت گرفته است و قابل تقدیر است.
آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران شامل فیروزکوه، دماوند، رودهن، پردیس، شهرری (ری یک و ۲)، پاکدشت، پیشوا، ورامین، قرچک، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه، جوادآباد، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، شهر قدس، بهارستان (یک و۲) است.
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
شهرری - ایرنا - معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران با بیان اینکه ترس از ورود به تکنولوژی و عدم تسلط بر فناوری روز نباید مانع توسعه شبکه شاد شود، گفت: باید تلاش کنیم تا این حرکت نوپا در مسیر درست حرکت کرده و به بلوغ لازم برسد.