تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۲

شیراز-ایرنا- عملیات برداشت محصول جو دیم و آبی از سطح ۲ هزار هکتار از مزارع شهرستان خنج آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ۹۹ ادامه دارد.

مسوول جهاد کشاورزی شهرستان خنج، دوشنبه با بیان این مطلب به ایرنا افزود: میانگین تولید جو در شهرستان خنج ۲ تن در هر هکتار است و برآورد می‌شود کشاورزان این شهرستان امسال حدود چهار هزار تن از این محصول از مزارع خود برداشت و به بازار عرضه کنند.

بستان اسلامی بیان کرد: بارندگی‌های فراوان و به موقع در پاییز و زمستان سال ۹۸ ‌ و بهار ۹۹ زمینه مناسبی را برای کشت محصولات دیم فراهم کرد.

وی ادامه داد: همچنین افزون بر هشت هزار هکتار از اراضی کشاورزی در بخش‌ها و روستاهای این شهرستان به کشت گندم دیم اختصاص یافته است.

شهرستان خنج در فاصله ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.