دکتر محسن تفقدی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر این طرحها مراحل داوری و تایید لازم را طی کرده و به مرحله اجرا رسیدهاند.
وی ادامه داد: تعدادی از این طرحهای پژوهشی به بیماران دارای شرایط بالینی متوسط، خفیف و افراد بستری در منزل اختصاص دارد که در این میان طرحهای پژوهشی مبتنی بر طب سنتی و استفاده از داروهایی با منشاء گیاهی نیز در حال بررسی است.
وی گفت: بخشی از پژوهشها بر روی بیماران حاد مبتلا به ویروس کرونا و استفاده از داروهای خاص برای این بیماران حاد کاربرد دارد.
تفقدی افزود: تمامی طرحهای پژوهشی باید مجوز لازم را دریافت کنند، همچنین طرحهای پژوهشی مبتنی بر طب سنتی نیز در حال بررسی است و هنوز نتایج علمی در این زمینه به دست نیامده است.
وی ادامه داد: تهیه مستندات علمی در ارتباط با این بیماری از دیگر برنامههای این معاونت است که می تواند در آینده نقش موثری داشته باشد زیرا در صورت تکرار اپیدمی از تجربیات گذشته برای مدیریت بهتر بیماری استفاده میشود به همین دلیل در مراکز درمانی اطلاعات چند صد بیمار به ثبت رسیده است.
بر اساس آمار رسمی تا روز دهم اردیبهشت امسال مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به ۹۳ هزار و ۶۵۷ نفر رسیده که از این تعداد ۷۳ هزار و ۷۹۱ نفر بهبود یافته و مرخص شدهاند و شمار جان باختگان این بیماری نیز به پنج هزار و ۹۵۷ نفر رسیده است.