دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به نقل از معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه گزارش داد: تاثیرات این داروهای گیاهی برای بیماران کرونایی که به صورت سرپایی و قرنطینه در منزل به سر میبرند در حال آزمایش است و در صورت نتایج مثبت این تحقیقات از این گیاهان میتوان در درمان بیماری کرونا کمک گرفت.
دکتر محسن تفقدی افزود: امید است این داروهای گیاهی بتواند حداکثر کمک را در بهبودی کامل، رشد سرعت درمان و روند کاهش درد و رنج بیماران کرونایی داشته باشد.
وی اضافه کرد: معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از زمان شیوع ویروس کووید ۱۹ در کشور، تحقیقات مختلفی را در زمینه تشخیص و درمان بیماری کرونا در حال اجرا دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از زمان شروع فعالیتهای پژوهشی در بحث کرونا تاکنون افزون بر ۲۰۰ طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دریافت شده که اکثر آنان مورد داوری قرار گرفتهاند که برخی از این طرحها برای نجات جان بیماران بدحال و برخی مرتبط با بیماران سرپایی بوده است.
تفقدی سلول درمانی، پلاسما درمانی، هموپرفوزیون و ارزیابی آنتیبادیها در خون افراد مختلف جامعه را از جمله طرحهای پژوهشی در حال اجرای مرتبط با بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با زیر پوشش داشتن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۳ هزار کارمند بهداشتی و درمانی هماکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شدهاند. این بیماری تاکنون جان پنج هزار و ۲۰۹ را در کشورمان گرفته است.
همچنین تاکنون ۵۹ هزار و ۲۷۳ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافتهاند.
"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان دو میلیون و ۳۴۵ هزار و ۳۲۶ نفر را بیمار کرده و جان ۱۶۱ هزار و ۱۹۱ نفر را در کشورهای مختلف گرفته است.
نظر شما