قشم- ایرنا- هفت گونه درخت گلدار از جمله پلومریا، جاتروفا، سرانتیس، تاکاما، کوردیا، چوب پنبه و خرزهره با پیشنهاد کارشناسان، در فضای سبز جزیره قشم مورد استفاده قرار گرفت.

مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: کاشت این درختان در معبرها، بلوارها و پارک‌‎های سطح جزیره پس از جانمایی انجام شد و هم اکنون این گیاهان در حال تکثیر و افزایش سطح زیر کاشت هستند.

فرج طهماسبی دیزج افزود: پیش از این نیز درختان گلدار همچون مشعل جنگل، یاس درختی، گل کاغذی، تیویتیا، ختمی درختی، ابریشم از گذشته در توسعه فضای سبز شهری استفاده شد.

وی ادامه داد: تلاش‌ها برای افزایش تنوع گونه‌های گیاهی سازگار با آب و هوای جزیره قشم همچنان ادامه دارد .

مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: فضای سبز متنوع بر کیفیت زندگی و بهبود فضای زیستی شهری تاثیر مستقیم دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر بهره‌گیری از اصول و فنون علمی و استفاده از تخصص در حوزه فضای سبز افزایش یافته است.

طهماسبی دیزج خاطرنشان کرد: نحوه زیستی ، عملکردی و زیبایی‌شناسی درختان، شکل تاج، نحوه رشد ریشه، هزینه‌های مربوط به حفظ و نگهداری، سازگاری با آب و هوا، مقاومت در برابر آفات و بیماری ها و تنش های محیطی از جمله معیارهای انتخاب درختان برای فضای سبز قشم است.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.