فرج طهماسبی دیزج عصر سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واردن شدن آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب، برق، تخریب پیاده روها و آسفالت و ایجاد مانع در تردد شهروندان در پیادهروها از جمله دلایل جابجایی این درختان است.
وی ادامه داد: به جای این درختان، درختان مثمر بومی مانند نخل و نیز گیاهان تزیینی که با هوای این منطقه سازگارند، کاشت میشود.
مدیر امور شهری و روستایی منطقه آزاد قشم با اشاره به هزینهی بالای نگهداری درختان کنوکارپوس تصریح کرد: یکی از برنامههای سازمان منطقه آزاد قشم کاهش هزینههای حفظ و نگهداری عرصههای فضای سبز با استفاده از کاشت درختان بومی و سازگار است.
وی ضمن تشکر از احساس مسوولیت شهروندان قشمی درباره فضای سبز این شهر افزود: از مردمرخواست میشود از قطع خودسرانه درختان خودداری کنند و مشکلات خود را به مدیریت امور شهری و روستایی ارائه نمایند.
طهماسبی دیزج تاکید کرد: این مسائل توسط کارشناسان از لحاظ فنی بررسی و به منظور حفظ فضای سبز شهری درختان مزاحم جابجا میشوند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما