مسعود رضایی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رویداد ملی طی سه روز از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت با حضور ۸۵ شرکت کننده از سراسر ایران به صورت آنلاین اجرا شد.
وی بیان کرد: اولین رویداد شتاب آنلاین ایده ها و محصولات فناورانه و نوآورانه حوزه مبازه با کرونا و کسب وکارهای پسا کرونا، با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اتاق بازرگانی کرمان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان، پارک علم وفناوری کرمان و مرکز نوآوری و شتاب دهی تگ در آسیا برگزار شد.
معاون فناوری پارک علمو فناوری استان کرمان تاکید کرد: این رویداد با هدف کمک به طرح فاصله گذاری اجتماعی و امکان برخورداری جوانان و نخبگان کشور از آموزش های آنلاین و کمک به توسعه کسب وکار های استارت آپی این رویداد با همکاری ۱۲ نفر از مربیان خبره و هفت نفر از داوران آشنا به مباحث استارت آپی و با همکاری تیم اجرایی و فنی به صورت آنلاین در ۵۴ ساعت اجرا شد.
رضایی زاده گفت: شرکت کنندگان در این رویداد با ارائه ۲۹ ایده و محصول نوآورانه به رقابت پرداختند که با انتخاب ۱۰ ایده در مرحله نهایی، فرایند تیم سازی و فعالیت رویداد ادامه یافت و سپس هشت کارگاه تخصصی کسب وکار استارتاپی مرتبط با حوزه کرونا در این رویداد به صورت آنلاین برگزار شد.
وی افزود: تمامی برنامه های نرم افزاری این رویداد توسط متخصصان داخلی نوشته و تهیه شد که امیدواریم این رویداد زمینه ساز برگزاری رویداد های بزرگتر و بین المللی شود.
حدود ۲۰۰ واحد فناور و ۶۰ شرکت دانش بنیان در استان کرمان در زمینه های آی تی، کشاورزی، پزشکی، نانو، مکانیک، عمران و غیره فعالیت دارند.