تهران- ایرنا- مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: تاکنون ۹۶ درصد از کلاس‌های درسی دانشگاه و ۹۱ جلسه دفاع به صورت مجازی برگزار شده است. همچنین ۹۷ درصد دانشجویان در برگزاری کلاس‌های آنلاین مشارکت داشته‌اند.

به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علامه طباطبائی، سعید غیاثی ندوشن اظهار داشت: دانشگاه در بحث زیرساخت های فناوری برای برگزاری دوره های آموزش مجازی دچار چالش های متفاوتی بود. اما با استقرار سامانه و رفع ایرادات، اجاره سرورها و خرید سرورهای جدید موفق شدیم بسیاری از مشکلات ابتدایی به ویژه قطع و وصلی‌ها را تا حد زیادی برطرف کنیم و سیستم را ارتقا دادیم. این سیستم روزانه بروزرسانی می شود تا به استانداردهای لازم دست پیدا کند.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به جامع بودن سیستم آموزشی دانشگاه، افزود: اکنون در بخش امتحانات و آزمون سازی مشغول به کار هستیم و امکان برگزاری ۱۳ نوع آزمون و انواع و اقسام فایل ها بدون هیچ محدودیتی را با این سیستم داریم. استفاده از این سیستم بسیار ساده، روان، پویا و جوابگوی نیاز دانشجویان و استادان است است و روی تلفن همراه به راحتی پاسخ می دهد.

وی در خصوص اقداماتی که در بعد حقوقی و قانونی انجام شد، گفت: اگر دانشجویی خودش یا خانواده‌اش به بیماری کرونا مبتلا شود، شرایطی را فراهم شد تا در صورت درخواست، امکان حذف ترم یا مرخصی بدون سنوات داشته باشد.

غیاثی در ادامه گفت: برای دروس عملی شرایطی در نظر گرفته شد تا چنانچه استاد و دانشجو بخواهند بتوانند دروسی را در این ترم پایان‌شده اعلام نکنند تا نیم سال بعدی ادامه پیدا کند. دانشجویانی هم که در مناطق محروم به سر می برند می توانند از امکان حذف ترم یا مرخصی بدون احتساب سنوات به راحتی استفاده کنند. فرصت درخواست این دسته از دانشجویان تا ۲۵ اردیبهشت ماه است.

مهلت حذف اضطراری تا ۱۴ خرداد تمدید شد

وی به برگزاری آزمون جامع در شهریور ماه اشاره کرد و افزود: آزمون زبان نیز برای راحتی دانشجویان در دو نوبت برگزار می شود و مهلت حذف اضطراری تا ۱۴ خرداد افزایش یافته است. همچنین برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی که برای تعیین داور دچار مشکل بودند شرایط جدیدی با یک رویکرد تسهیل گرانه تدوین شد. علاوه بر این فرصت دفاع دانشجویانی که تا اسفندماه امکان دفاع داشتند را تا ۱۰ اردیبهشت بدون در نظر گرفتن جریمه تمدید کردیم.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: در ادامه اقدامات حقوقی، در هر دانشکده یک کارشناس در نظر گرفته شد تا به سوالات دانشجویان و استادان پاسخگو باشد همچنین هماهنگی هایی با کتابخانه مرکزی صورت گرفت تا نیاز دانشجویان را به منابع

شهریه دانشجویان برگردانده می‌شود

آموزشی از طریق کتابخانه دیجیتال و نرم افزار به پژوه برطرف کند. در خصوص وجوه پرداختی دانشجویان برای خوابگاه تصمیم‌گیری‌هایی انجام شده است و اگر دانشجویی در این ترم فارغ التحصیل شود هزینه ای که پرداخت کرده است، برگشت داده می شود و شهریه دانشجویانی که فارغ التحصیل نمی شوند برای ترم های آینده ذخیره می شود.