به گزارش خبرگزاری آناتولی، این نشست قرار است راههای مقابله با طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق اراضی بیشتر در کرانه باختری به مناطق اشغالی را مورد بررسی قرار دهد.
جنبش حماس در همین حال با صدور اطلاعیهای ضمن بیان اینکه در این نشست حضور نخواهد داشت، اعلام کرد که نشست رامالله برای مقابله با پروژه صهیونیستها آن هم در شرایطی که رهبران حماس و دیگر گروههای جریان مقاومت نمیتوانند در آن حضور واقعی داشته باشند، تنها فرصتسوزی و دادن مجال برای توطئه چینی به دشمن و تکرار شکستهای قبلی است.
جنبش حماس معمولا خواستار برگزاری نشستهایی در این سطح، خارج از کرانه باختری است، زیرا با وجود نیروهای اسرائیلی در عمل حضور رهبران مقاومت در شهر رامالله و دیگر بخشهای کرانه باختری غیرممکن است.
حماس همچنین با بیان اینکه دعوتی رسمی از رهبری این جنبش برای شرکت در نشست رامالله صورت نگرفته، تاکید کرد که هرگز در نشست هفته آینده شرکت نخواهد کرد اما آماده است تا در هر نشستی جدی که توانایی تغییر شرایط به نحو مطلوب را دارد، حضور پیدا کند.
جنبش جهاد اسلامی هم با صدور اطلاعیهای با بیان اینکه در نشست هفته آینده رامالله شرکت نخواهد کرد، ابراز امیدواری کرد تا شرکتکنندگان در این نشست با اتخاد تصمیمهای جدی نقشی در بازیابی یکپارچگی و مقابله با تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق اراضی بیشتر به مناطق اشغالی ایفا کنند.
«بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و «بنی گانتس» رئیس ائتلاف "آبی و سفید"، دو هفته گذشته بر سر تشکیل کابینه فراگیر توافق کردند و از جمله موارد مورد توافق آنها آغاز الحاق دره اردن (غور اردن) و شهرکهای صهیونیستی در کرانه باختری به این رژیم از ابتدای ماه جولای (تیر ماه) بود.
پیشبینی میشود که رژیم صهیونیستی در این گام بیش از ۳۰ درصد از خاک کرانه باختری را اشغال و به سرزمینهای اشغالی الحاق کند.
این تصمیم تلآویو مخالفت شدید گروههای فلسطینی و سازمانهای منطقهای از جمله اتحادیه عرب، اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد را در پی داشتهاست.