اسماعیل پیرعلی شامگاه دوشنبه در نخستین ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری در سالجاری تاکید کرد: این میزان تولید در زمان شیوع ویروس کرونا از سوی شرکتهای دانشبنیان استان انجام میشود.
وی افزود: سال ۱۳۹۷ در چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ اختراع از سوی شرکتهای دانشبنیان ثبت شد و گردش مالی این شرکتها یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی برای ۶۳۱ نفر بوده است.
پیرعلی تصریح کرد: هماینک ۱۰ شرکت فناور در حوزه تولید دستکش، ماسک و مواد ضدعفونی در استان بر پایه الکل فعالیت میکنند.
وی یادآور شد: در این راستا شرکتهای دانشبنیان چهارمحال و بختیاری رتبه پنج کشوری را کسب کردهاند.
سرپرست بهزیستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سال گذشته یکهزار و ۴۵۰ فرصت شغلی از سوی این سازمان در استان ایجاد شده که از این تعداد ۸۷۰ فرصت برای جوانان بوده است.
معصومه محمدی تاکید کرد: در سال گذشته تلاش شد اولویت سهمیه ۹۰ واحد مسکن شهری و ۲۳۲ مسکن روستایی به جوانان داده شود.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۱
شهرکرد_ ایرنا_ رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری بدون اشاره به تعداد تولید ماسک در شرکتهای دانشبنیان استان گفت: ۷۰ درصد ماسک مصرفی این استان در شرکتهای دانشبنیان تولید میشود.