مجتبی قیطاقی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: نوازندگان در این مدت تلاش کردند برای شادی مردم در فضای مجازی و خیابانها به نوازندگی و خوانندگی بپردازند که برخی از آنان بویژه نوازندگان سنتی نیز به دلیل مشکلات مالی و فشارهای اقتصادی درآمدزایی در خیابانها را در پیش گرفتند.
وی ادامه داد: شیوع کرونا و تعطیلی اجباری مراکز فرهنگی و هنری لطمه بسیار به هنرمندان زد، از نیمه اسفند ماه همه مجتمعهای فرهنگی و هنری استان تعطیل شدند و تعطیلی آنها هنوز ادامه دارد و این موضوع موجب ضرر و زیان فعالان عرصه موسیقی شده است.
رییس انجمن موسیقی خراسان رضوی گفت: به خاطر شیوع ویروس همهگیر کرونا آموزشگاههای آزاد هنری نیز تا ابتدای اردیبهشت ماه تعطیل بودند که صاحبان ۲ آموزشگاه به دلیل عدم توانایی در پرداخت اجاره مکان ناگزیر به رها کردن کسب و کار خود شدند.
وی افزود: از ابتدای اردیبهشت ماه ۶۰ آموزشگاه آزاد هنری خراسان رضوی فعالیت خود را با رعایت پروتکلهای بهداشتی و برگزاری کلاسهای انفرادی آغاز کردهاند که از این تعداد ۴۸ آموزشگاه در مشهد قرار دارد.
قیطاقی اظهار امیدواری کرد هرچه سریعتر مجتمعها و مراکز فرهنگی و هنری بازگشایی شوند تا اقتصاد هنر جان دوباره بگیرد.
۱۸۰ آموزشگاه آزاد هنری دارای مجوز در رشتههای هنرهای تجسمی و خوشنویسی، سرود و آهنگهای انقلابی، هنرهای نمایشی و هنرهای سنتی در استان خراسان رضوی فعایت دارد که ۸۰ آموزشگاه از این تعداد در شهر مشهد فعال است.
۲۵ آموزشگاه موسیقی و پنج شرکت تولید و تکثیر آثار موسیقایی نیز در خراسان رضوی فعالیت دارد.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۱۳۱ هزار و ۶۵۲ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شدهاند. این بیماری جان هفت هزار و ۳۰۰ را در کشور گرفته است. همچنین تاکنون ۱۰۲ هزار و ۲۷۶ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافتهاند.