اسحاق خسروپناه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طول دیوار ساحلی مورد نیاز برای نقاط شناسایی شده ۹ کیلومتر است که انجام آن نیاز به تخصیص اعتبارات لازم دارد.
وی گفت: تاکنون اجرای عملیات دیوار ساحلی روستای دوآب در بخش مرکزی شیروان به پیمانکار سپرده شده و تجهیز کارگاه نیز صورت گرفته که با اعتبار سه میلیارد ریال در طول ۳۰۰ متر اجرا می شود.
خسروپناه افزود: در دیدگاه سازه های کنترل سیلاب، با ساماندهی رودخانه و احداث ساختمانهای کنتـرل سـیلاب نظیـر سـدهای مخزنی، سـدهای تاخیری، ایجاد خاکریزهای طولی ساحلی و دیوارهای سیل بند، اصلاح مسـیر و مقطـع رودخانه، حفـر سـیلاب روهـای کمکـی، احـداث ایستگاههای پمپاژ و اقداماتی موسوم به آبخیزداری حوزه آبریز، امکان مهار نسبی سیلابهای مخرب میسر می شود.
در شهرستان شیروان هزار و ۶۵ کیلومتر رودخانه، مسیل و آبراه وجود دارد که از این میزان ۳۳۹ کیلومتر در مسیل های مهم و حساس قرار گرفته است که یا آب دارد و یا در حوزه مسکونی قرار دارد.
از ۳۳۹ کیلومتر از مسیل های مهم و حساس رودخانههای این شهرستان، تاکنون برای ۱۸۲ کیلومتر مطالعات تعیین حد بستر و حریم انجام شده و از این میزان ۱۳۸ کیلومتر نشانه گذاری شده است.
مساحت کل حوضه آبریز دشت شیروان – فاروج، پنج هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع است که هزار و ۳۶۰ کیلومتر آن را دشت و مابقی را ارتفاعات منطقه تشکیل می دهد.