علی اصغر امینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان خوی طی سال جاری نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: خاردار ریزکوتاه و بزرگ و توده های محلی از جمله ارقام گل محمدی کشت شده در خوی هستند.
وی بیان کرد: از ۸۰ در صد محصول گل محمدی خوی گلاب استحصال و بقیه در صنایع شیرینی سازی و تهیه مربا مصرف می شود.
وی اظهار کرد: پیش بینی میشود امسال ۸۰۰ هزار لیتر گلاب در شهرستان خوی استحصال شود.
مدیر جهاد کشاورزی خوی ادامه داد: این محصول مشتریان زیادی در استانهای همجوار و کشورهای همسایه دارد به طوری که ۷۰ درصد این محصول به استانهای آذربایجانشرقی، اردبیل و زنجان، شهر کاشان و کشورهای حوزه خلیج فارس، عراق، جمهوری آذربایجان و ترکیه صادر می شود.
به گزارش ایرنا، برداشت این محصول در شهرستان خوی از اوایل خرداد شروع شده و تا اوایل تیر ادامه می یابد
شهرستان خوی یکی از خاستگاههای گل محمدی و قطب اول تولید این محصول در آذربایجان غربی است .