بخشدار تخت سلیمان تکاب روز سهشنبه در آیین افتتاح این کارگاه اظهار داشت: این واحد تولیدی به همت تعاونی دهیاران روستاهای تابعه این بخش و با بیش از یک میلیارد ریال سرمایهگذاری در زمینی به مساحت هزار و ۵۰۰ متر مربع تجهیز و راهاندازی شده است.
ابوالفضل بدخشی بیان کرد: با بهرهبرداری از این واحد، ۶ نفر بهصورت مستقیم مشغول به کارشدهاند و برای ۱۵ نفر بهصورت غیرمستقیم زمینه اشتغال پایدار ایجاد شده است.
وی افزود: مواد اولیه و مصالح موردنیاز این کارگاه در داخل تکاب تامین میشود و محصولات بتُنی آن علاوه بر مصرف در روستاهای این شهرستان به سایر شهرها نیز ارسال و عرضه میشود.
بخشدار تخت سلیمان تکاب ادامه داد: با راهاندازی و فعالیت این کارگاه، روستاهای بخش تخت سلیمان در زمینه تامین قطعات بتُنی مورد نیاز اجرای طرحهای عمرانی به خودکفایی رسیدهاند.
بدخشی با بیان اینکه ایجاد درآمد پایدار در روستاها از مهمترین برنامههای فعالیت تعاونی دهیاران بخش تخت سلیمان است افزود: در این راستا سعی شده است تا تسهیلات و زمینههای فعالیت اقتصادی و اشنتغالزا توسط دهیاران روستاهای بخش تخت سلیمان فراهم شود.
تکاب از شهرهای جنوبی آذربایجانغربی است و دارای ۱۰۰ روستا ، ۲ بخش مرکزی و تخت سلیمان و بیش از ۷۰ دهیاری فعال است.
راهاندازی کارگاههای کوچک تولیدی و اشتغالزا با استفاده از تسهیلات دولتی در چند سال اخیر در این شهرستان رونق گرفته است و بهزودی با هدف ایجاد کسب و کارهای کوچک روستایی ۱۵ صندوق مالی خُرد محلی در روستاهای دارای ظرفیتها و پتانسیلهای کشاورزی، دامدازی و گردشگری تکاب ایجاد خواهد شد.