به گزارش روز یکشنبه روزنامه گاردین، کارشناسان پزشکی بخش لس آنجلس تصمیم اولیه مبنی بر خودکشی اعلام کردن دلیل مرگ فولر را تا انجام کالبدشکافی کامل به تعویق انداختند و بدین ترتیب مقام های کالیفرنیا وعده دادند درخصوص علت مرگ وی تحقیقات کاملی انجام شود.
از سویی، تصمیم شتابزده برای خودکشی دانستن دلیل مرگ این جوان سیاهپوست آمریکایی، خشم بسیاری از معترضان را برانگیخت.
مرگ فولر به ویژه از زمان قتل «جورج فلوید» شهروند سیاهپوست آمریکایی به دست یک افسر سفیدپوست و اعتراض های گسترده ضدنژادپرستی در آمریکا، توجه برانگیز شده است.
به نظر می رسد پایانی برای قصه قتل سیاهپوستان در آمریکا وجود ندارد؛ چه آنکه رسانه های آمریکایی از کشته شدن یک شهروند سیاهپوست دیگر به دست نیروهای پلیس در شهر آتلانتا خبر داده اند که موج جدیدی از اعتراض و آشوب های خیابانی را موجب شده است.
شبکه سیانان نیز گزارش داد که پلیس شهر آتلانتا، «رایشارد بروکس» جوان ۲۷ ساله سیاهپوست را که در مقابل یک رستوران در انتظار تحویل گرفتن غذا بود در پی یک برخورد خشونتبار، به ضرب گلوله از پای درآورد.
این حادثه که اواخر روز جمعه (۲۳ خرداد ماه) روی داد، منجر شد تا شب گذشته (شنبه) شهر آتلانتا به صحنه خشونت و آشوب بدل شود.
معترضان خشمگین، محلی را که این حادثه در آن روی داد به آتش کشیدند به گونهای که نیروهای آتشنشان قادر به اطفای حریق نشدند. معترضان به این اقدام مرگبار پلیس آتلانتا، همچنین چند دستگاه خودرو را در نزدیکی این رستوران و محل پارکینگی که این جوان سیاهپوست به دست نیروهای پلیس به قتل رسید، به آتش کشیدند.
به دنبال این اقدام مرگبار پلیس، رئیس پلیس شهر آتلانتا از مقام خود استعفا کرد و شهردار این شهر نیز خواستار اخراج نیروهای پلیسی شد که در این قتل دست داشتند.
معضل نژادپرستی در آمریکا، به موج تازه ای از اعتراض های سراسری در این کشور دامن زده، اعتراض هایی که حتی به آن سوی مرزهای ایالات متحده و کشورهای اروپایی و اقیانوسیه نیز کشیده شده است. در برخی کشورهای اروپایی همچون فرانسه، انگلیس و سوئیس تظاهرات ضدنژادپرستی برگزار شده است.
در نیوزیلند نیز هزاران نفر از معترضان ضدنژادپرستی در مقابل کنسولگری آمریکا در شهر اوکلند تحصن و به تبعیض نژادی در آمریکا اعتراض کردند.
استرالیا نیز روز گذشته، دومین شنبه اعتراضی ضد نژادپرستی را سپری کرد.