تهران- ایرنا- کاربران ایرانداک در بازه زمانی اسفندماه ۹۸ تاکنون ۵۵۲ پایان‌نامه و رساله را در سامانه پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران بارگذاری کردند.

به گزارش روز دوشنبه پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، به دلیل پیشگیری از فراگیری ویروس «کرونا» و بیماری «کووید ـ ۱۹» بسیاری از سازمان‌ها مانند دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها، از اسفند ماه ۱۳۹۸ تاکنون تعطیل بودند یا کاهش عملکرد داشته‌اند اما ایرانداک در این زمان همچنان همراه پژوهشگران بود.

از اسفندماه ۹۸ تاکنون، کاربران ایرانداک بیش از هزار مدرک تازه شامل ۵۵۲ پایان‌نامه و رساله، ۴۶۷ پیشنهاده (پروپوزال) و ۲۸ پایان نامه و رساله خارجی کشور در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه‌، رساله‌ و پیشنهاده ثبت کردند.

همچنین در این بازه نزدیک به ۶ هزار پیشینه از سامانه پیشینه پژوهش درخواست و پاسخ داده شد.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» (ایرانداک) بر پایه گاه‌شمار همچنین نخستین سند در این زمینه، در یکم مهر ماه سال ۱۳۴۷ با نام فارسی «مرکز اسناد ایران» در برابر نام انگلیسی پایه‌گذاری شد؛ این پژوهشگاه پیش از نام کنونی، با نام‌ «مرکز مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۵۰، «مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۷۰ و «پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۸۴ نیز خوانده می شد.

برنامه استراتژیک ایرانداک، پژوهش، مدیریت اطلاعات علم و فناوری، آموزش، همکاری‌های پژوهشی و اطلاع‌رسانی و پشتیبانی از سیاست‌گذاری علم و فناوری است که در سازمانی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری و زیر نظر هیأت امنا انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، در ۶ ماهه دوم سال گذشته ۴۰۱ دانشگاه بیش از ۳۳ هزار پایان‌نامه و رساله و ۳۲۶ دانشگاه بیش از ۲۵ هزار پروپوزال در سامانه همانندجوی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) ثبت کردند.