وریا شیرزاد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مراکز در سیلوی ۷۰ هزار تنی، کارخانه آردماه منیر، مرکز خرید روستای رحیمخان، یکشوه، قرهکند و روستای درویشان در ۲ بخش مرکزی و سیمینه این شهرستان راهاندازی شده است.
وی اضافه کرد: در این مراکز گندم مازاد بر نیاز کشاورزان شهرستان طبق قوانین و مقررات موجود خریداری و مطالبه کشاورزان بر اساس زمانبندی پرداخت خواهد شد.
رییس شرکت خدمات بازرگانی دولتی بوکان با اشاره به قیمت ۱۷ هزار ریالی هر کیلوگرم گندم طی سال گذشته افزود: امسال با پیگیری های کشاورزان و نظر مساعد دولت این نرخ به ۲۵ هزار ریال برای هر کیلوگرم افزایش یافت.
شیرزاد در خصوص سیلوی ۷۰ هزار تُنی شهرستان اظهار داشت: احداث این سیلو برای رفاه حال شهروندان و امکان ذخیره سازی در خود شهرستان احداث شده و کشاورزان می توانند برای تحویل گندم مازاد بر نیاز به این مرکز مراجعه کنند.
وی ادامه داد: برای خرید محصول کلزا نیز مرکز خرید اتحادیه تعاونی روستایی این شهرستان با ظرفیت بیش از سه هزار تُن و قابل حمل به صورت روزانه در نظر گرفته شده است.
پیشبینی میشود که ۱۰۰ هزار تُن گندم از مزارع زیر کشت این محصول در بوکان برداشت شود.
با توجه به کمبود و تاخیر در بارندگی پاییزه و وضعیت سبز نامناسب و نبود درجه حرارت مناسب در بهار از جمله نبود روزهای آفتابی و نور کافی، میزان برداشت گندم از مزارع دیم ۵۵ هزار تُن و مزارع آبی ۴۵ هزار تُن خواهد بود.
بوکان دارای ۱۱۰ هزار هکتار اراضی قابل کشد بوده و انبار غله استان آذربایجانغربی لقب گرفته است.