محمد جعفری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این نوع کشت به خاطر خروجی مناسبی که دارد طی سالهای اخیر با فرهنگسازی انجام شده با استقبال کشاورزان مواجه شده است.
وی ادامه داد: کشت در فضای گلخانه برای تولید خیار سبز، گوجه فرنگی و انواع گل جزو این طرح است که با حمایت دولت روز به روز در این شهرستان در حال گسترش است.
این مسوول بخش کشاورزی شهرستان اظهارکرد: برداشت محصولات کشاورزی در بخش گلخانه با اجرای این روش یک و نیم برابر زمینهای زراعی با اّبیاری غرقابی است.
به گفته جعفری، برای فرهنگسازی و گسترش این شیوه آبیاری و کشت تاکنون نسبت به برگزاری دورههای آموزشی حضوری و از طریق فضای مجازی اقدام شده و این دوره ها ادامه دارد.
اراضی کشاورزی مهریز ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است که از این میزان ۱۰ هزار هکتار باغات و بقیه مزروعی است و مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
زمینهای قابلکشت استان ۱۷۰ هزار هکتار است که در حال حاضر به دلیل تداوم ۲ دهه پدیده خشکسالی ، کاهش بارندگی و توسعه کشت گیاهان کم آبخواه ، از ۱۱۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت ۳۳ هزار و ۱۵۱ هکتار ( ۲۹ درصد) زارعی و ۸۱ هزار و ۱۶۴ هکتار ( ۷۱درصد) به کشت محصولات باغی اختصاص دارد.
در استان یزد سال ۹۷، ۵۹۰ هزار تن محصولات زراعی، ۲۵۳ هزار تن محصولات باغی، ۵۱۰ هزار تن محصولات گلخانه ای و ۳۹۲ هزار تن محصولات دامی تولید شد.
در سال گذشته ۴۲۰ هزار تن ( ۶۰ درصد) محصول به بازارهای روسیه و عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شد.
یزد از لحاظ تولید محصول گلخانهای مقام دوم کشور را داراست و تاکنون در این بخش زمینه اشتغال ۱۶ هزار نفر فراهم شد.