اسماعیل پیرعلی روز یکشنبه در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی این استان افزود: ایجاد این گلخانهها در مقیاس ۲۰۰ تا یک هزار مترمربع در شهرستانها هدفگذاری شده است.
وی ادامه داد: با بهرهبرداری از این طرح، برای ۱۰۰ فارغالتحصیل دانشگاهی رشته کشاورزی اشتغالزایی میشود.
پیرعلی، اعتبار لازم برای اجرای گلخانههای هوشمند در استان را ۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: قرار است تا در این گلخانهها گیاهان دارویی و صیفیجات به صورت طبقاتی کشت شود.
رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری، تولید نمد را از دیگر طرحهای این نهاد در راستای ایجاد زنجیره دانشبنیان در استان طی سالجاری اعلام کرد و افزود: در این طرح نیز با مشارکت سه شرکت فناور به فراوری پشم، ریسندگی نخ و فراوری نمد در استان پرداخته میشود.
پیرعلی خاطر نشان کرد: اجرای اپلیکیشن فروش آنلاین محصولات کشاوری و شیلات نیز از دیگر طرحهای فناورانه استان به شمار میرود که میتواند نقش مهمی در ساماندهی عرضه محصولات و رونق تولید ایفا کند.
به گزارش ایرنا، هم اینک ۱۳۰ شرکت دانشبنیان، هسته رشد و شرکت فناور در پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری فعال است که از این تعداد ۶۳ شرکت تاکنون موفق به تجاریسازی ایدههای خود شده و محصولات خود را در بازارهای داخلی و خارجی به فروش رساندهاند.
طی سالهای اخیر بیش از ۲۶۰ دانش فنی در این استان تولید، بیش از ۱۰۰ دانش فنی تجاریسازی و ۱۰۰ اختراع از سوی شرکتهای دانش بنیان، فناور و هستههای رشد این استان ثبت شده است.