اسماعیل پیرعلی روز پنجشنبه در نشست مشترک شرکتهای دانشبنیان و فناور پارک علم و فناوری این استان افزود: رسالت پارک علم و فناوری به عنوان پشتیبان شرکتهای فناور و دانشبنیان ایجاد ارتباط نزدیکتر با شرکتها برای شناخت بهتر مشکلات و مسائل پیش رو و برنامهریزی برای رفع آن است.
وی از برگزاری ۲۶ جلسه مشاوره در سال جاری با موضوع شناسایی و رفع موانع تجاریسازی ویژه شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری خبر داد و گفت: در همین راستا پارک علم و فناوری موفق به پرداخت بیش از ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات با همکاری بنیاد برکت شد.
پیرعلی به فعالیتهای این نهاد در حوزه بینالملل نیز اشاره کرد و گفت: ترجمه کتاب "راهنمای مرجع برای سیاستگذاران آسیا و اقیانوسیه"، حضور شرکتهای پارک علم و فناوری در کشورهای چین، آذربایجان، آفریقای جنوبی، هندوستان و سلیمانیه عراق و همچنین انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت "sky foundation" چین برای تامین قطعات و بازاریابی محصولات شرکت پارک علم و فناوری استان از جمله این فعالیتها به شمار میرود.
رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت شهرکهای صنعتی استان جهت اختصاص زمین در شهرک صنعتی شهرکرد تحت عنوان "زون فناوری"، تصریح کرد: پیشبینی میشود این واگذاری ها در نیمه نخست سال آینده انجام شود.
پیرعلی میزان پیشرفت فیزیکی پروژه پردیس پارک علم و فناوری استان را ۳۳ درصد اعلام و ابراز امیدواری کرد با توجه به اختصاص اعتبارات لازم، این پروژه در فاز نخست تا پایان دولت دوازدهم تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
به گزارش ایرنا، هم اینک ۱۳۰ شرکت دانش بنیان، هسته رشد و شرکت فناور در پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری فعال است که از این تعداد ۶۳ شرکت تاکنون موفق به تجاریسازی ایدههای خود شده و محصولات خود را در بازارهای داخلی و خارجی به فروش رساندهاند.
طی سالهای اخیر بیش از ۲۶۰ دانش فنی در این استان تولید، بیش از ۱۰۰ دانش فنی تجاریسازی و ۱۰۰ اختراع از سوی شرکتهای دانش بنیان، فناور و هستههای رشد این استان ثبت شده است.
نظر شما