اراک - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: قیمت گوشت مرغ در این استان اگرچه نسبت به قیمت مصوب افزایش داشته است، اما از میانگین کشوری پایین‌تر است.

«سعید فرخی» روز شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی افزود: قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم ۱۵۰ هزار ریال مصوب شده است که در چند روز گذشته به دلایل مختلف افزایش چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش تقاضا و با وجود بسته شدن تالارها و سالن‌های غذا خوری، میزان جوجه‌ریزی در فروردین ماه امسال کاهش داشت که این مهم باعث افزایش قیمت گوشت مرغ در شرایط کنونی شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی بیان کرد: هم‌اکنون با وجود بازشدن تالارها و برگزاری جشن‌های مختلف تقاضای گوشت مرغ افزایش داشته و با وجود کاهش گوشت مرغ در بازار قیمت آن نیز رشد داشته است.

فرخی بیان کرد: باید یک کمیته تخصصی با حضور نمایندگان جهادکشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و دفتر اقتصادی استانداری مرکزی تشکیل شود تا ضمن نظارت بر قیمت این محصول، نسبت به توزیع همه روز مرغ در بازار نیز تلاش کنند. 

وی گفت: مرکز پشتیبانی امور دام استان مرکزی اوخر سال گذشته و اوایل امسال میزان قابل توجهی مرغ منجمد از مرغداران خریداری کرد که این میزان برای تنظیم بازار این محصول در بازار تزریق می‌شود. 

استان مرکزی  مرکزی دارای ۹۶۰ واحد مرغداری است.