رییس جمهوری در هفته های گذشته اعلام کرد که سال تحصیلی دانشگاه ها از ۱۵ شهریورماه برگزار می شود و خوابگاه و کلاس خلوت، یک اصل است. در این زمینه منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم بر ادامه آموزش های الکترونیکی در سال تحصیلی آینده، تاکید کرد.
در طول تعطیلی کلاس های درس دانشگاه ها و الکترونیکی شدن آموزش ها، وزارت علوم بلافاصله کارگروه آموزش های الکترونیکی را با ترکیبی از اعضای هیات علمی چند دانشگاه کشور تشکیل داد که در ترم دوم تحصیلی، این کارگروه برای تسهیل آموزش های مجازی در دانشگاه ها راهکارهای کارشناسی و توصییه هایی را ارائه می کرد.
علی اکبر صفوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره اقدامات کارگروه آموزش های الکترونیکی برای سال تحصیلی آینده، اظهار داشت: برنامه ریزی های آموزشی در اختیار کارگروه نیست و فقط نظرات و توصیه های کارشناسی به مسئولین وزارت و دانشگاه ها ارائه می دهد؛ برنامه ریزی های آموزشی برای ترم تحصیلی آینده در اختیار دانشگاه ها قرار دارد.
وی با بیان اینکه به نظر من هم ۱۵ شهریورماه بهترین زمان برای بازگشایی دانشگاه ها است، افزود: معاونت آموزشی وزارت علوم در مورد سال تحصیلی آینده اقداماتی را در دستورکار دارد.
صفوی درباره الکترونیکی شدن آموزش های ترم تحصیلی آینده گفت: نخست اینکه کارگروه آموزش های الکترونیکی با همکاری حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم راهکارهای اجرای دروس عملی را برای توصیه به دانشگاه ها تهیه می کند.
به گفته عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز، اقدام بعدی برگزاری همایش ملی برای تبادل تجربیات میان دانشگاه ها در راستای آموزش های الکترونیکی است که مردادماه امسال برگزار می شود.
صفوی درباره کیفیت اجرای دروس الکترونیکی در سال تحصیلی آینده به این نکته اشاره کرد که با توجه به تجربیات اعضای هیات علمی در طول ترم دوم سال تحصیلی، حتما آموزش های الکترونیکی در ترم جدید بهتر از نیمسال گذشته اجرا می شود.
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۳
تهران- ایرنا- رییس کارگروه آموزشهای الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در صورت ادامه بحران فعلی، پیش بینی می شود که بیش از ۹۰ درصد آموزشهای ترم تحصیلی آینده در ایران و سایر کشورهای مطرح دنیا به صورت الکترونیکی باشد.